Reklama

Reklama

Extrémní rychlost

  • Francie Overdrive (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Film vypráví příběh dvou bratrů, zlodějů aut, kteří cestují za novou zakázkou na jih Francie, kde se dostanou do hledáčku místního zločineckého bosse. Zloději Andrew a Garrett Fosterovi (Scott Eastwood a Freddie Thorp) se specializují výhradně na nejdražší luxusní auta. Byli najati na krádež nádherného Bugatti z roku 1937 v hodnotě několika miliónů eur a tak za touto zakázkou směřují na jih Francie. Ale Jacomo Morier (Simon Abkarian), místní zločinecký boss a majitel Bugatti, je chytí a nebere to vůbec na lehkou váhu. Výměnou za své životy budou muset oba bratři ukrást auto Morierovu úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi (Fabian Wolfrom) – a to nejen nějaké auto, Morier chce, aby Klempovi ukradli jeho nejcennější auto, Ferrari 250 GTO z roku 1962. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (102)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Neočekával jsem, že Francouzi se svým klonem k americkému Rychle a zběsile mohou uspět, ale dalo se na to dívat. Překvapily mě dvě věci. Tou první byl Eastwood junior, který se docela s hlavní rolí popasoval dobře, nijak zbytečně nepřehrával, celkově by se dalo jeho vystupování zařadit do kolonky přijatelné. Dále mě pak zaujalo hlavní téma, které se nevyznačovalo jen tak nějakou ledajakou krádeží aut, ale zcizováním těch nejluxusnějších historických kousků z tohoto průmyslového odvětví. I mně jako nikterak velkému fanouškovi aut zahřálo u srdce, když se na obrazovce objevovaly tak krásné vozy, které se mohou pochlubit oslnivou historií. Po stránce příběhové to nenabídlo nic inovativního, ale to se asi nedalo ani moc očekávat, honičky byly natočeny svižně, po stránce vizuální se také nedá moc vytýkat. Jsem vždy rád, když Francouzi natočí dobrý film, protože oni to umí. Závěr nechán otevřen, ale asi by se nedalo očekávat, že by nám divákům mohli filmaři nabídnout druhý díl. Já jsem s Overdrivem spokojený. Za mě dávám 67 % ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl tenhle film stvořen před 20 lety, zajisté by z něj byla jen šílená fraška. S vyspělou technikou dnešní doby a vedle přenádherných veteránů i moderních nadupaných kár má tenhle poněkud nevinný snímek to štěstí, že úplně nezapadl zásluhou zrození právě až v roce 2017. Nijak extrémně mě Overdrive nelákalo, ale chyběla mi tématika rychlých aut a Rychle a zběsile prostě nemá skrze historii žádnou pevnou konkurenci. Tak si pro tento subžánr musíme sáhnout i k méně podstatným dílkům, které rozhodně nenadchnou, ale ani neurazí. Třetí film s překrásnou Anou de Armas v jednom měsíci. Škoda, že se mi její filmový výběr už dost sužuje. ()

Reklama

radaza 

všechny recenze uživatele

Co říct o filmu, kde se všechny postavy chovají jako dementi. Herci to nevytrhnou, taťka Eastwood hrál sice taky ve velkých sračkách, ale syn v tomhle taťku překonává, zřejmě protože jeho poměrně omezený herecký rejstřík ještě výrazně zredukoval. Rychle a zběsile je hodně drahá série béčkových filmů. Tenhle pokus o napodobení se dá označit snad písmenem E. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Dva bratři se díky krádeži auta dostávají do problému a mají nůž na krku, aby do týdne obrali mafiána o luxusní káry.Tak ve všech aspektech o dva levly horší, pokud bych měl srovnávat s Rychle a Zběsile. Praktiky je to vykrádačka uplně všeho, co jsme viděli ve slavné sérii. Krom hlavních postav bratrů jsou všichni otravní a zbyteční. Akční scény kolem aut příliš nenadchnou a před digitálními efekty radím zavírat oči, nicméně se pořád něco děje a film rychle utíka. Závěr je docela povedený a zvraty ke konci fungují slušně. Srovnal bych to tak s Need for Speed......5/10 ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Taký malý brat Fast a Need, ktorý je vo všetkom horší a to o veľa. Herecké obsadenie nič moc až na krásnu Annu. Natočené je to celkom pekne, hlavne lokácie potešia ale inak je to príbehovo hrozne plytké a povrchné. Postavy sú vám ukradnuté a ani tá finálna akcia nie je bohvie čo. Za mňa veľmi zle spravená naháňačka, kde sa skoro nič nedeje. U mňa čistý priemer. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Andrew (Scott Eastwood) řídí ve filmu BMW řady 6 Gran Coupé. Garrett (Freddie Thorp) má na začátku BMW M3, při akci na letišti pak jezdí BMW řady 4 Convertible. Morier (Simon Abkarian) má Maserati Quattroporte, jeho bratranec Porsche 911. (FIAT 500)

Reklama

Reklama