Reklama

Reklama

Zataženo, občas trakaře 2

  • USA Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (více)
Trailer 1

Po katastrofální potravinové bouři v prvním filmu byl vynálezce Flint a jeho přátelé nuceni opustit město. Tentokrát Flint ke svému úžasu zjistí, že jeho zařízení stále pracuje a vytváří neuvěřitelné tvory - cosi jako živoucí jídlo. Pojďte se seznámit s čipernýmí okurkami, hladovými tacodýly nebo krevetími opičkami! Flint bude mít s kamarády spoustu práce uvést vše zase na pravou míru... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (280)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Animované, žrádelní, přátelské, roztomilé, záchranářské, poučné. Druhý díl se mi taky líbil, možná víc než ten první, přeci jen, má duše biologa a zájem o evoluci se stále hmatatelný. Nicméně boj dobra se zlem, po boku svých přátel, nějaký ten přešlap, pak morální nafackování si, konec dobrý všechno dobré. Pohodové to bylo. ..a teď zpátky do práce..monkey.. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Džungle není místo pro opičky." Hudební číslo? Jako vážně? Trošku už přeháněli občas v tomto pokračování, ale nakonec to dopadlo velmi dobře. Pořád stejně zábavné, stejně nápadité, takže opět 4*. Opět jsem obdivovala ty nápady, které kolikrát ani nevyzněly, na jak krátkou chvíli tam na ně byl záběr.. třeba jako úl z koblih a včely jako bonbony. Nebo Máslo... přiletí moskytoust a vysaje ho... Rama. Ty zvířátka byly tak naprosto roztomiloučké, že se ve mě rozeznělo mé dětské a holčičí já a úplně jsem nad nimi slintala a prostě je chci všecky domů.... tu jahůdku samozřejmě úplně nejvíc ("On se strachy podžemoval."), ale i dinosaury z cibulky nebo bramborové hrochy nebo lilkovou velrybu a především slomelouna.. já chci slomelouna... prosííím.:) Na závěr se nám to zase trochu zkýčovatělo alias ta duha na konci? Bleh. Ale ty závěrečné titulky byl opět skvělé. Naprosté žůžo labůžo. P. S. Jsem si vědoma, že tento komentář vyzněl, jak kdyby mi bylo deset. :D ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Film mnoha tvůrců. CITÁT - Každý sen má dlouhý začátek........... Agresivní oživlé jídlo opět v akci. Dlouhý začátek předznamenával nudu, ale naštěstí dlouho netrvala a příběh se pořádně rozběhl. Ačkoliv těží z prvního filmu a postav, přináší něco trochu jiného. Je to trochu ošlehané a přejedené, ale myslím si, že je to na stejné úrovni jako jednička. CITÁT - Steve.....opice......lidoop!!!.......... ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Zatímco mě jednička pouze pobavila.... ale i odradila jít na 2 do kina. 2 mě nejen pobavila, ale i okouzlila... čím vším se dá ještě překvapit. Dobře, ZOT2 občas vykrádá co může.... ale přesto sám nabízí i něco vlastního a originálního.. A to prosím natočili za 30 milionů méně... což se z infantilní jedničkou nedá vůbec srovnávat. Ano, bylo to místy dost předvídatelné, ale to tak nějak jsou všechny animáky. Bohužel to taky zhruba o 30m prodělalo... takže případného pokračování, ZOT3 Evoluce se už nejspíš nedočkáme. Takže za vizuální zpracování, některé potvůrky byli zkutečně nezapomenutelné.... i to opomíjené rajče. :D Až mě překvapilo z čeho všeho se dá udělat faunaflorik. Od Banánopštrosů až třeba po roztomilou jahůdku která byla prostě k sežrání. Samozřejmě i o všudy přítomný vtip nebyla nouze (některé fórky jsou opravdu pamětihodné Zábava, MÁSLO! Ramma... a mnoho dalších) .... a i když bylo vše děláno spíše v zábavném duchu... ve směru "pobavit" přesto si to stále zachovalo svou hranici před infantilnosti. I když za záporáka (asi parodie na Steve Jobse :D Bodík dolů... mohly ho přece jen vypracovat trochu víc EVIL... a né jako nějaké kokůtka na gumičce což potom ty je ehm... plány v honbě za neobjevenou chutí nějaké debilní tyčky. Každopádně po vizuální stránce si myslím že tenhle animák bude hledat jen těžko konkurenci.... Jako že to muselo hodně zapůsobit když se na to semnou dokoukala i moje mladší 20letá ségra které šla jen okolo... z tím jejím obvyklým. Na co se to zas dívám za kravinu. :) Samozřejmě vizuální stránka není úplně všechno co dělá film filmem... na čemž jsem se už i mnohokrát přesvědčil. Ano... bylo to trošku jednoduché a místy dost infantilní až dětinské, ale je to animák určený dětem... tak co by jsme od toho chtěli? Takže za to dítě ve mně Dávám jednoznačně plný počet.. + samo soundtrack a škatuli opravdu dobrých forků a situací... a zejména pak za tu bandu tučň... Okurek. :D Budiž to aspoň útěchou těm, kdož v tomhle doslova utopili své sny... čímž myslím tvůrce. Takže závěrem proč film vidět ? 1) Ještě šílenější a propracovanější než první díl 2) Co všechno dokázal zabít jeden debilní infantilní trailer 3) Spielberova variace na J.Park ve třech slovech? Prostě-k sežrání! MÁSLO.... Ramma! ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že prvotný dojem z filmu, ktorý sa volá Oblačno, miestami fašírky, nebol veľmi pozitívny, a to napriek všetkým pozitívnym ohlasom. No v momente keď zhasli svetlá v kinosále som na názov (úplne výstižný názov) hneď zabudol a vžil sa do síce prepracovaného, a dobrého - ale aj trochu nudného filmu. Napriek tomu, že mal film 95 minút som sa dosť nudil, a mal som pocit, že som bol v kine dve hodiny. Ale ako oddychovka skvelé. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Když je ve 14. minutě zvolen nový "Thinkquanaut", při blahopřání na pódiu vykřikne: "Didgeridoo!" To je jméno australského domorodého hudebního nástroje, což je odkazem na vynálezcův původ. (cze.Oi)
  • Podle filmu vznikla stejnojmenná video hra vytvořená firmou GameMill Entertainmen. Uvedena na trh byla 24. září roku 2013 pro Nintendoo DS a Nintendo 3DS. (Kmotr76)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

23 Jump Street je na cestě

23 Jump Street je na cestě

10.09.2014

Pokud jste viděli letošní akční komedii 22 Jump Street (ano, šlo o druhý díl 21 Jump Street), dobře víte, že by neměla mít pokračování. Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh)… (více)

Od Lego příběhu ke Krotitelům duchů

Od Lego příběhu ke Krotitelům duchů

22.03.2014

Phil Lord a Chris Miller patří mezi nejobletovanější režisérská dua současnosti. Jejich nápadité animáky Zataženo, občas trakaře a Lego příběh zaznamenaly velký úspěch, stejně jako bláznivá akční… (více)

Reklama

Reklama