Reklama

Reklama

Zataženo, občas trakaře 2

  • USA Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (více)
Trailer 2

Po katastrofální potravinové bouři v prvním filmu byl vynálezce Flint a jeho přátelé nuceni opustit město. Tentokrát Flint ke svému úžasu zjistí, že jeho zařízení stále pracuje a vytváří neuvěřitelné tvory - cosi jako živoucí jídlo. Pojďte se seznámit s čipernýmí okurkami, hladovými tacodýly nebo krevetími opičkami! Flint bude mít s kamarády spoustu práce uvést vše zase na pravou míru... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (280)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola perfektná hlavne svojím nápadom a aj keď dvojka nezíva prázdnotou, nie je to cool zábava ako v prvom filme. Oblačno, miestami fašírky 2 majú hlavne nudný a nezáživný príbeh, v ktorom mi nechutí ani ten Hamburger, či dokonca nevonia ani prehnane farebná animácia. Sklamanie. Mark Mothersbaugh tiež nepriniesol nič nové. 60% - 3* ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že prvotný dojem z filmu, ktorý sa volá Oblačno, miestami fašírky, nebol veľmi pozitívny, a to napriek všetkým pozitívnym ohlasom. No v momente keď zhasli svetlá v kinosále som na názov (úplne výstižný názov) hneď zabudol a vžil sa do síce prepracovaného, a dobrého - ale aj trochu nudného filmu. Napriek tomu, že mal film 95 minút som sa dosť nudil, a mal som pocit, že som bol v kine dve hodiny. Ale ako oddychovka skvelé. ()

Reklama

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Infantilně tupý, nudný, naprosto neinvenční a především postrádající kouzlo prvního dílu patvar, který není schopen ani vytěžit z tak bohatého potenciálu, jímž ostrov s novou faunou a flórou bezpochyby je. Tvůrci by si zasloužili jednu velkou tečku mezi oči + ten kdo dělal české dialogy by si měl najít jinou práci. Zabít 95% vtipů ze 100% je opravdové umění, klaním se. P.S. Představení směřované pro nejmenší a děti se zasmáli sporadicky sotva dvakrát? Namísto toho dělali raději v sále bordel? Takových varovných signálů a my stejně zůstali, až do konce čekajíc zlepšení. Bohužel se nedostavilo. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Po děti by mohla tahle pohádka fungovat na jedničku, i když odkazy na Jurský Park nepochopí... Stačí ale sledovat všechno to jídlo, které přišlo k životu a dojde nám, v čem vězí úspěch tohoto filmu. Taky vám připadalo, že se tvůrci těmi okurkami závislými na rybách snaží navázat na úspěch minionů z Despicable Me? ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ne zas o tolik slabší než jednička. Absence Lorda s Millerem je v některých pasážích sice silně znát, jelikož jejich styl humoru a prvotřídní timing se rozhodně nenahrazuje snadno. Povedených gagůje zde však stále opravdu dost a obzvláště kvůli všem těm nápaditým a vtipným jídlopotvorám stojí animák za vidění. Navíc jsem po skončení dostal stejně jako v případě prvního dílu obrovský hlad. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Podle filmu vznikla stejnojmenná video hra vytvořená firmou GameMill Entertainmen. Uvedena na trh byla 24. září roku 2013 pro Nintendoo DS a Nintendo 3DS. (Kmotr76)
  • Když je ve 14. minutě zvolen nový "Thinkquanaut", při blahopřání na pódiu vykřikne: "Didgeridoo!" To je jméno australského domorodého hudebního nástroje, což je odkazem na vynálezcův původ. (cze.Oi)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

23 Jump Street je na cestě

23 Jump Street je na cestě

10.09.2014

Pokud jste viděli letošní akční komedii 22 Jump Street (ano, šlo o druhý díl 21 Jump Street), dobře víte, že by neměla mít pokračování. Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh)… (více)

Od Lego příběhu ke Krotitelům duchů

Od Lego příběhu ke Krotitelům duchů

22.03.2014

Phil Lord a Chris Miller patří mezi nejobletovanější režisérská dua současnosti. Jejich nápadité animáky Zataženo, občas trakaře a Lego příběh zaznamenaly velký úspěch, stejně jako bláznivá akční… (více)

Reklama

Reklama