Reklama

Reklama

Město nemrtvých

  • USA Battle of the Damned (více)
Trailer 1

Po propuknutí smrtící virové epidemie se žoldák Max Gatling staví do čela přeživších a společně s několika chatrnými roboty bojuje proti ohromné přesile nakažených. (oficiální text distributora)

Diskuze

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Řekněme si to narovinu,Dolph je sice akční herec,ale nikdy nebyl TOP.Stejně jako polovina dalších v Americe.Na druhou stranu tohle jeho utápění v takových nesmyslech to je to samé jako cesta pana Seagala!

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Tak jasné, že aj Misia pomsty pôsobí dosť brakovo, ale pre mňa tým lepším spôsobom. Aspoň to stále malo klasickú žánrovú zápletku, Lundgren mal charizmy na rozdávanie, pričom sa vo filme nevyskytoval len pár minút, ako v poslednej dobe, občas ma potešil aj nejaký akčný moment a osobne som sa ani vôbec nenudil. Takže nad Blood of redemption to u mňa vyhráva v každom ohľade. Ale je pravda, že práve Misia pomsty obsahuje asi najväčšie množstvo extrémnych nelogickostí, aké som vôbec videl, ale aj toto sa dá čiastočne považovať za klad, lebo som sa mohol baviť aj na tomto :).

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ale je to děsná prča to mi nevymluvíš. Lundgren z prstem v nose vymlátí za pomocí mohutnýho hláškování ty nejstupidnější teroristy co jsem kdy viděl. To nejde nemilovat :-)

Uživatel vegetol.mp smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak tak a navrch pošlete to třeba všichni do pekel, ale pro mě suveréně nejzábavnější béčko loňskýho roku.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

navigator

Ja som si istý, že týmto filmom dobre zarobil. Jeho honorár bol pravdepodobne okolo 0.5-1 mil. Dobré prachy za plus mínus týždeň natáčania a nejaké opletačky s distribúciou.

navigator

navigator (hodnocení, recenze)

bez akejkoľvek debaty to je Lundgrenov najhorší film.. ten film pôsobí ako keby mal rozpočet $500.. to až tak potrebuje tých pár šupov za tieto odpady? Stallone mu dal šancu oživiť kariéru a on ju takto dodrbe..

na příspěvěk reagoval ywo666

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Snad kromě ty vyklepaný debilní kamery co se třese jako kráva to je fajn film

PetrVabruscak

PetrVabruscak (hodnocení, recenze)

Teda čekal jsem z připravovaných Dolfiho filmů, že toto bude největší sračka a takže mi to i mile překvapilo :o)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Bože musím si ulevit, ale Hapretor je fakt kus debila! Takhle jak se ve svým komentáři na tenhle film vysmívá Lundgrenovi se poslední dobou vysmívá snad všem akčním legendám. Nechápu proč se na to takovej člověk vůbec kouká. Idiot čekal jsem kdy se sem nasere se svým inteligentním komentářem.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Andersis

Je to možný, ale oproti Robotropolis se režisér dost zlepšil. Nebo to dělá Lundgren v hlavní roli :-) Těžko říct.

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

Mi to celkem sedlo, neurazilo to :). Myslím, že to má něco společného s režisérovým předchozím filmem, narážky tam byli a vzhled robotů mi příjde dost podobný.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Okomentováno. Nechť vám to slouží jako inspirace, ale nezapomínejte, že já jsem naprosto neobjektivní a zaujatej fanda Lundgrena, takže ten komentář berte z rezervou. Kdyby se vám to necej bože nelíbilo, tak mě netlučte po hlavě! :-)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

AdamesWWE

No po pravdě v tomhle filmu je tak jednoduchá Angličtina, že jsem víc jak půlce rozuměl, ale záleží na tobě jak ti to bude vyhovovat.

AdamesWWE

AdamesWWE (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Už ide hodnotiť tak som zvedavý na koment. :-) Ja si počkám asi na titulky, síce ako-tak sa dorozumiem po anglicky, ale narýchlo si preložiť rozhovory velmi dobre neviem :D

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

A kurvadrát pánové. Já jsem naprosto unešenej. Takhle jsem se už dlouho nepobavil. Zatím suveréně nejluxusnější béčko roku. Dolph si u mě opět potvrzuje status největšího borce. Já vim, že už sem s tím trapnej a, že bych tomuhle chlapovi i vylízal řiť za sucha, ale je to prostě frajer! A já mám novou oblíbenou hlášku a postavu na začátku Dolph vykosí asi 50 zombíků a před pár z nich uteče přeskočí zeď oni na něj nemůžou Dolph na ně čumí pak si dá párátko do pusy nasadí frajerskej výraz a z neskrývanou sebeironií pronese : Gatling you stupid soon off the bitch :-) Doufám, že pude brzo hodnotit a komentovat. Už se těším na takzvaný náročný diváky jak budou vesele odpadovat. Každopádně tohle by mělo bavit každýho správnýho fanouška trash filmů i fanouška Dolfíka. No a já jsem fanouškem obojího. Když to miluješ není co řešit 85%

na příspěvěk reagoval AdamesWWE

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

AdamesWWE

Super! Díky moc za odkaz. na titulky krhám, myslím si, že na tom ději nebude nic složitýho. Už to mám stažený za chvilku na to kouknu těším se!

Uživatel Toki_ nek smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Riddick77

Trapárna. Mě je úplně jedno jestli se podívá do kina nebo ne. Neboť v hajzlu jsou dneska všichni. Sly a Arnold se sice do kina podívaj, ale tam na ně nikdo nepříjde (Tržby Last stand a Bullet to the head budíž důkazem) Takže netřeba psát o Dolphovi jak kdyby to byl nějakej povl nebo co. Je to momentalní jasnej král videobéček a já si ty filmy užiju stejně i když někdo rádoby kriticky a inteligentně napíše. To je levnej film to nepude do kina jééé to bude blbost. Podobným analýzám se prostě musím smát.

Uživatel Riddick77 smazal svůj příspěvek.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

skipercak

Myslím si, že to nebude horší jak Ve jménu krále 2 - to je pro mě hovadina a jasný odpad ! :D Jenom kvůli té dementí parodii, král s plesnivou přilbou vojsko obsahující asi 12 mužů v hadrech, který vypadají jak proděravělé pytle a hlavně Dolpha, který tam měl hustý kecy, proto jsem dal 1* :D

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

mzss1

Hlavně aby tam taky kromě Dolpha bylo něco vidět! Mám  trochu obavy z toho zběsilýho stříhu a rozklepaný kamery.

na příspěvěk reagoval mzss1

Reklama

Reklama