Reklama

Reklama

American Mary

Trailer

Obsahy(1)

V tomto americkém hororu ztvárňuje herečka Katherine Isabelle talentovanou studentku lékařské fakulty Mary Mason. Veškeré úsilí stát se chirurgem je ovšem ohroženo její katastrofální finanční situací. Chytá se proto příležitosti v místním striptýzovém podniku, kde může přijít k rychlým penězům. Jenomže při konkurzu je vyzvána, aby využila svého nadání a mohla si tak přijít na více peněz. Tento nově objevený svět jí přináší peněžní zaopatření, ale ovšem za určitou cenu. (starblade)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle nikoho nemohlo urazit. Velmi pěkně natočený kousek ze zákulisí opět něčeho nečekáného. Mám ráda nové věci a tohle pro mě byla nová věc...stokrát jsme se tu už setkali s všeljakými úchylárnami okolo řezničení a doktorství, ale tohle tu ještě nebylo. AM akorát vypovídá o tom, že sestry Sosky jsou velice kreativní a myslím, že tímto svým dílem mohly šokovat úplně každého, v jakémkoliv smyslu. Atmosféra byla dost ponurá a možná by si to zasloužilo důkladnější výběr hudebního podkladu a mohlo ho tam celkově zaznít více, ale to už jsou takové ty typické nedostatky. Nicméně, vřele doporučuji, ale asi to neocení úplně každý žaludek. :-D ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho zpackaného závěru, mohla být American Mary mým překvapením měsíce. Čekala jsem ukrutnou kravinu, ale do poloviny je to zábavné, bizarní a vůbec mi nevadilo, že to místy možná malinko vykrádá Plastickou chirurgii s.r.o. Kdyby se tvůrci odvázali ještě víc a nedrželi se v řezničině úrovně jen té plastické chirurgie, mohlo to být ještě mnohem výživnější . Prakticky celý film Katharine Isabelle nenápadně útočí na mužské centrály tím, že i v nejvypjatějších okamžicích proplouvá stopáží s dokonalým mejkapem, v jehlách, podvazcích a nalité push-upce. Bohužel tu push-upku opradu nesundá..(To byl asi spoiler, sorry chlapi). V závěru by možná ty kozy u některých onanistů pomohly zachránit nedomrlé finále. Škoda, zdálo se mi, že tenhle nápad měl docela potenciál. Chladnokrevná kikina brigádničí s pošahanci na úpravě těl, aby se pak v zápalu msty propracovala k Mengeloidní dokonalosti , přičemž si trenažér učiní z nevychovaného přednášejícího doktora. Potud to bylo výborné, zbytek lehce zklamal. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zdalo sa mi to o štipku lepšie ako sračkoidný Excision, ale to najmä preto, lebo na hlavnú hrdinku sa dalo aspoň pozerať, lebo tie operácie aspoň na malý okamžik upútali moju pozornosť, a lebo to nebol taký šialený psychologický zmätok, takže sa mi aspoň ako tak darilo pri tom vydržať. Ináč nič pre mňa (čo mi bolo jasné už po pár minútach), zase jeden uspávací žvást, ktorý vo mne nezanechal absolútne žiadny dojem a pri ktorom som sa od začiatku do konca prenudil. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Zvrácené horory nejsou úplně můj cup of tea, ale na tomhle jsem si přece jenom našel pár věcí, které zaujmou. Zaprvé je to Katherine Isabelle. Roli úchylné studentky chirurgie zahrála parádně a je to kus sexy ženský. Zadruhé to je hudba, která krásně přechází z nepříjených melodií do nádherných orchestrálek. No a zatřetí je to námět. Člověk by si řekl, že něco takového snad existuje jen ve filmech, ale kdepak. Tyhle vygumovaný holky, který chtějí vypadat jak panenka barbie nebo jak zrůda z vesmíru, skutečně existují a není jich málo. Věřím tomu, že to může být zatraceně výhodný byznys pro soukromé plastické chirurgy a podobně jako u Mary bych věřil tomu, že tito chirurgové budou tak trochu mišuge. Film hodnotím těsným nadprůměrem = 55% ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Jak se říká, doktoři jsou magoři. Tenhle snímek to krásně potvrzuje. Začíná to svižně, film vás na začátku se vším důležitým seznámí a hned budete vědět, o co jde. Atmosféra parádní, hudba tomu často dodávala ty správné grády. Půvabná Katharine Isabelle to zahrála moc pěkně, celkem jsem si jí i oblíbil. Po celou dobu působila čím dál tím víc nebezpečně, to bylo super. Díky ní dávám nakonec čtvrtou hvězdičku. Po pravdě jsem ale čekal o něco víc. Chyběly mi detaily, všechno bylo bohužel takové více méně useknuté. Uprostřed filmu si možná řeknete, „o čem to vlastně sakra je"? Jinak to mohlo být klidně i delší. Málo vysvětlivek. „Ich fühle mich wie Dr. Mengele heute Abend“. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Snímek byl natočen za 15 dní. (Zuzyzss)

Reklama

Reklama