Reklama

Reklama

You Instead

  • Velká Británie T in the Park (pracovní název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Luke Tredaway a Natalia Tena hrají dva soupeřící muzikanty, kteří jsou k sobě připoutání želízky na skotském hudebním festivale "T in the Park". Film sleduje, jak se od sebe snaží oddělit a jít každý vlastní cestou, předtím než budou vystupovat se svými kapelami. Ale jak to tak bývá, brzy začnou pociťovat jeden k druhému něco víc. (retrovold)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (35)

Molly 

všechny recenze uživatele

Byť je zápletka přitažená za šňůru elektrické kytary, na níž režisér vybrnkává sladkobolný rockový love song, mně je to šumák. Tenhle film je oslavou lásky, fesťákové atmosféry a skvělé muziky, která lidi spojuje, a to mě hrozně baví a těší. Dneska tedy nechám srdce zvítězit nad rozumem, dávám volume naplno a děkuju. ()

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Velice milá žánrovka s autentickou atmosférou ze světa, který mě fascinuje, byť do něj ani v reálu nedokážu zapadnout. Potěšilo tím spíš, že Mackenzieho si vážím jako režiséra filmů s nadčasovým přesahem (Hell or High Water, The Perfect Sense). *** (Na B12, na spravení chuti po 2. dílu Villeneuveovy Duny, s Lí a O., R. a El., 6. 4. 2024.) *~ ()

Reklama

FunnyXis 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem na fesťáku nebyl a tohle je krásná ukazka toho, že bych si měl nafackovat. Teď k filmu, mám strašně rád když jsou filmy točené stylem dokumentu, přidává to na autentičnosti a člověk nemá takový ten pocit přehrávání. Začátek uplně bombový, obě postavy mi strašně seděli a celkově i vše ostatní, doplněno o krásné živé soundtracky, bomba. Škoda konce, který byl na mě až moc klišé, ale jinak dávám 9/10* ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Nějakej šílenej týpek nám nasadil pouta, když jsme se modlili.“ Spíš takový hudební polodokument (hlavně v první polovině) o další nevšední romanci, která vypluje na povrch za hodně zvláštních okolností. Okolo se to hemží vystylovanými a živelnými existencemi, stany s různými minipříběhy, blátem, pivem a spoustou hudby. Pozitivní energií nabitá látka, ve které netřeba hledat složitý příběh. Brit David Mackenzie zůstává dynamický, osobitý i nápaditý.. Objektivně na tři hvězdy, momentální rozpoložení ale velí dát čtyři!! ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Svěží, fesťákovou atmosférou nabitá záležitost. V tom mumraji jí a jemu kdosi secvakl ruce želízky. Oba mají být za pár hodin na pódiu - na dost odlišných stejdžích (on elekro-popík, ona indie rock), oba jsou ofiko zadaní a lezou si už po 2 minutách si na nervy... Jaký lepší začátek pro romanci si přát! ()

Galerie (62)

Zajímavosti (6)

  • Vzhľadom na to, že film sa točil na mieste festivalu T in the Park, štáb neustále reagoval na svoje okolie a snažil sa o jeho začlenenie do natáčania. (nirvana91)
  • Každý deň, po tom, čo bolo natáčanie ukončené, sa film upravoval vzhľadom na to, že scény by nemohli byť znova natočené po skončení festivalu. (nirvana91)
  • Film sa točil 5 dní na festivale T in the Park (2010) v Škótsku. Herci aj so štábom táborili v zákulisí festivalu, kde mali umiestnených 80 stanov. (nirvana91)

Reklama

Reklama