Reklama

Reklama

You Instead

  • Velká Británie T in the Park (pracovní název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Luke Tredaway a Natalia Tena hrají dva soupeřící muzikanty, kteří jsou k sobě připoutání želízky na skotském hudebním festivale "T in the Park". Film sleduje, jak se od sebe snaží oddělit a jít každý vlastní cestou, předtím než budou vystupovat se svými kapelami. Ale jak to tak bývá, brzy začnou pociťovat jeden k druhému něco víc. (retrovold)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (35)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"I DONT WANT THAT I WANT YOU INSTEAD" Ouuuu yeaaaah tomu říkám parádní jízda. Nádherný odpočinkový hudební počin s originální milostnou zápletkou. Kdo by nezažil tu okouzlující energii hudebního festivalu.......opojnou, barevnou, odvázanou, osvobozující, dráždivou a neopakovatelnou......a přesně toho je tento film plný, přímo vší tou energií překypuje a sálá. A ta hudba!!!.... Opravdu fantastická feelingová záležitost a je dost škoda, že u nás asi skoro neznámá. Pro každého milovníka hudebních festivalů je toto vidět naprostá povinnost, věřte mi!!! ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Byť je zápletka přitažená za šňůru elektrické kytary, na níž režisér vybrnkává sladkobolný rockový love song, mně je to šumák. Tenhle film je oslavou lásky, fesťákové atmosféry a skvělé muziky, která lidi spojuje, a to mě hrozně baví a těší. Dneska tedy nechám srdce zvítězit nad rozumem, dávám volume naplno a děkuju. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Živelnost - to je první slovo, které mě napadlo v souvislosti s tímhle filmem. Živelnost, chaos, anarchie a letní fesťák, kde se může stát cokoliv. Nehledejme v tom logiku, nehledejme v tom hloubku - buď tam je, nebo není. Kdo ví? Letní festivalová láska a živý záznam z koncertů dodává filmu atmosféru, která spaluje. __ Sakra, mám chuť pít zvětralé pivo, stát fronty na Toiky a mezi tím třeba někoho potkat. Možná jen pro jediný večer, ale kdo by se teď o to staral?___ ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Svěží, fesťákovou atmosférou nabitá záležitost. V tom mumraji jí a jemu kdosi secvakl ruce želízky. Oba mají být za pár hodin na pódiu - na dost odlišných stejdžích (on elekro-popík, ona indie rock), oba jsou ofiko zadaní a lezou si už po 2 minutách si na nervy... Jaký lepší začátek pro romanci si přát! ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Nějakej šílenej týpek nám nasadil pouta, když jsme se modlili.“ Spíš takový hudební polodokument (hlavně v první polovině) o další nevšední romanci, která vypluje na povrch za hodně zvláštních okolností. Okolo se to hemží vystylovanými a živelnými existencemi, stany s různými minipříběhy, blátem, pivem a spoustou hudby. Pozitivní energií nabitá látka, ve které netřeba hledat složitý příběh. Brit David Mackenzie zůstává dynamický, osobitý i nápaditý.. Objektivně na tři hvězdy, momentální rozpoložení ale velí dát čtyři!! ()

Galerie (62)

Zajímavosti (6)

  • Film sa točil 5 dní na festivale T in the Park (2010) v Škótsku. Herci aj so štábom táborili v zákulisí festivalu, kde mali umiestnených 80 stanov. (nirvana91)
  • Každý deň, po tom, čo bolo natáčanie ukončené, sa film upravoval vzhľadom na to, že scény by nemohli byť znova natočené po skončení festivalu. (nirvana91)
  • Vzhľadom na to, že film sa točil na mieste festivalu T in the Park, štáb neustále reagoval na svoje okolie a snažil sa o jeho začlenenie do natáčania. (nirvana91)

Reklama

Reklama