Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Lucjen 

všechny recenze uživatele

The First Time je priamočiare, neodbieha od témy, tému lásky a všetko okolo nej zbytočne nekomplikuje. Nikdy mi neubehol film tak rýchlo, odrazu na mňa vyskočili záverečné titulky. Nehovoriac o príjemných hercoch. Jedna z tých tínedžerských komédii, za ktoré by sa mladí v neskoršom veku nemuseli hanbiť, že ich to bavilo. Pretože by ich to možno bavilo aj znovu. A v posledných minútach ma ešte stihol prekvapiť piesňou Girls Like You. Len si ma neodchytil v najsprávnejšom čase, neviem privrieť oči nad niekoľkými otravnými momentami. Takže zatiaľ 3*. No určite som film nevidela naposledy. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Mně se tohle třeba fakt líbilo. Ani nevím proč přesně, ale je to ten typ filmu, kdy na něj myslím ještě dalších 12 hodin po shlédnutí. A to mám ráda, teda pokud to není vyloženě z toho důvodu, že by byl film vážně mizerný. The First Time je zkrátka taková romantika plná zajímavých pohledů na věc, plná pěkných herců, a obsahujíc jemnou atmosféru s parádní hudbou. Nic moc sentimentálního, ale i přesto by vás to mohlo dostat. ()

Reklama

studo 

všechny recenze uživatele

vau. tak ja budem asi skôr v menšine, ale mne to prišlo ako celkom pohodový filmík nad ktorým sa dá stráviť čas, keď sa ráno zobudíte o 3:30 a nemôžete zaspať. Pár krát som sa schuti zasmial, hlavní hrdinovia mi vôbec neprišli nejaký apatický, čím som dosť prekvapený, pretože tento tip típkov čo sú akože dobrí k sestričkám nepijú a majú intelektuálne keci väčšinou neznášam a samozrejme Britt hrá svoj štandart(aj keď nie je bohvie aký veľký, aspoň vie na čo má.) ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem myslela, že po úvodních deseti minutách The First Time nedám šanci. Někdo se v lidských konverzačních hovorech vyžívá, já ovšem potřebuju víc, než jen hledání dobrého slova a pravého slova smyslu. Tohle moderní rozmluvačné drama má ale něco do sebe. Je tady konverzace jako hlavní střed a vše kolem je doplňkem, který ale dodává filmu tu správnou zábavu a energií. A v konečné fázi se člověk ani nenudí, ba naopak se i dobře baví =) ()

Fisek 

všechny recenze uživatele

Sympatický páreček, který to místy přehání, ale tak co se dalo čekat... Kdyby to nebrali tak vážně a natočili to se zábavnějším přístupem, udělali by lépe. Každopádně se nejedná o nic výjimečného. Výplach to taky není a vymlouvat se na předem jasný konec je mimo mísu. V tom si může drtivá většina "slaďáků" podat ruku. Průměrný romantický biják na zabití nudy s příjemnou společností. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)

Reklama

Reklama