Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

korok 

všechny recenze uživatele

Oceňuji sympatické herce Dylana O´Briena a nádhernou Britt Robertson, kteří zahráli sympatickou ústřední dvojci. I neméně půvabná zpěvačka Victoria Justice, ve vedlejší roli dívky, na kterou si taktéž mohl hlavní hrdina příběhu pomýšlet byla sympatická (většinou jsou konkurentky hlavních hrdinek, u podobných typů filmů, zobrazovány jako namyšlené mrchy). Taktéž hlavní hrdina nebyl žádný moula, který udělá na každém kroku nějaký trapas, jak to většinou bývá. Výborný romantický film, u nějž jsem si zavzpomínal na týnejdžrovská léta. :-) ()

Fisek 

všechny recenze uživatele

Sympatický páreček, který to místy přehání, ale tak co se dalo čekat... Kdyby to nebrali tak vážně a natočili to se zábavnějším přístupem, udělali by lépe. Každopádně se nejedná o nic výjimečného. Výplach to taky není a vymlouvat se na předem jasný konec je mimo mísu. V tom si může drtivá většina "slaďáků" podat ruku. Průměrný romantický biják na zabití nudy s příjemnou společností. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale áno, celkom sympatický film, ktorý to zvláda aj bez ksichtoknižky (čítaj: fejsbuk). Čakal som trápny romantický film s trápnym hereckým (moderne twajlajtovským) obsadením a dostal som celkom obyčajnú romantickú komédiu/drámu, ktorá hlavne stojí na dialógoch skoro celý film! Pokial vás zaujmú hlavné postavy, tak máte vyhrané a pokiaľ vás zaujme totálne obyčajný a reálny vzťah s totálne normálnymi dialógmi, tak máte tiež vyhrané. Film pri ktorom sa nedá prehrať :-) 80% - 4* ()

santiamén 

všechny recenze uživatele

Do písmene souhlasím s grizly007, jestli něco horko těžko rozdýchám, pak indie dramata o rádoby problémech ufňukaných, přemoudřelých teenagerů, kteří nepřekvapivě nemají co sdělit. I mainstreamové středoškolské oblbovačky plné karikatur, chlastu a večírků jsou nakonec upřímnější než podobné výblitky s narcistickýma, plochýma postavama, kterým má člověk chuť vyliskat. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Britt Robertson je na tuto roli škoda. Ona umí zahrát mnohem barevnější a pestřejší charaktery, než školačku toužící po prvním opravdovém vztahu. V každém případě jde o nenápaditý chatrný příběh, který se v polovině tak zasekne, že už by jim každej rozumnej divák snad i šel pomoct. Rozhodně mi to nepřišlo nějak roztomile neohrabané, ty dialogy byly strašné. I ty reakce, zcela nelogické, a to i na teenagery. Bída a utrpení. 55% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)
  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)

Reklama

Reklama