Reklama

Reklama

Silent Hill: The Unauthorized Trailer

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2004, 3 min

Střih:

Taylor Warren

Recenze (5)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Tak teď aspoň víme, jak by vypadal Silent Hill film, kdyby ho dělalo studio s menším rozpočtem. Ironicky však ve svojí levnosti vypadá jako správné vyobrazení děje prvního a druhého dílu, které se odehrávaly v 80., resp. 90. letech, z nichž si tento kraťas primárně bere inspiraci (nelze ale opomenout ani místní variaci na dějově mladší Heather Mason). Na druhou stranu (což ale bylo vzhledem k rozpočtu celkem nevyhnutelné) chybí jakákoliv větší přítomnost "otherworldu", ať už to je prostředí nebo monstra (hudba je zvolená vhodně; ještě aby ne, když je přímo z her) - dle závěrečných titulků za Blood and Gore stála osoba jménem Jackie Zbuska. Všehovšudy jsem ale napočítal pouze jeden krátký záběr na zakrvácený záchod. To je můj hlavní problém s celým trailerem - nejde z něho vůbec strach, vše vypadá téměř jako Youtube Poop plný scén vytržených z kontextu, což ale na druhou stranu dobře reprezentuje zmatení. Závěrečná scéna na schodech byla super, ovšem téměř až slasherovité rozuzlení bylo absolutně meh. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jako céčkovej horor by to nemuselo bejt špatný, z tohohle "traileru" to ale vypadalo spíš jako špatná napodobenina týmových Residentů z PS2, než Silent Hill... ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Takto to dopadá, když se fandové rozhodnou vzít ruční kameru a udělají si vlastní video k oblíbenému filmu, nebo hororové hře. Ovšem to v žádném případě nezaručuje úspěch, že se jim povede natočit něco „poživatelného“. Většinou jsou z toho jen nechutné sračky, které měly zůstat puštěny někde na soukromé párty pro pobavení známých a rozhodně to nepouštět ven mezi lidi… ()

Reklama

Reklama