Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Flák ho! Za čtyři, ať můžu časem zvedat. Po sedmi dílech se jednotlivé figurky solidně profilují, houmr ve formě, zachovalé stařeny v prádle. Ok. Jenom bych rád věděl, proč tu kdejaký suchopšouk pláče, že Čárlínek nedržel vždy ukázkovou životosprávu? Já křičím - naopak! Jen do toho, chlape. Šoupni další gram za předkožku a vzhůru do libovolné rajdy! Snad si nemyslíte, že ten jeho šarm a osobní kouzlo pochází z katolické výchovy? ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

He is back. Charlie Sheen to zkuší židákovi Lorremu vrátit i s úroky a Asthona poslat zpátky, odkud přišel! Proč ne? Pokud nebude fetovat místo snídaně, obědu i večeru a přestane dělat experimenty s pornem a začně se opět věnovat herectví, může to mít mega úspěch. Ono Dva a půl chlapa taky nebyla žádná extra funny bomba, ale Charle z toho udělal tak trochu kult. Věřím, že se to rozjede! ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smím-li soudit podle úplných počátků tohoto sitcomu, tak jsem spokojen! Charlie opět válí, hned na úvod si vyrovnal účty s tvůrci Dva a půl chlapa, má tu kolem sebe zajímavé postavy (prozatím pro mě neoplývají takovým charismatem jako postavy Dapcha, ale to se třeba ještě změní), nápad je tu zajímavý, humor vcelku slušný a v mnohém mi Anger Management připomíná minulou vlajkovou loď Sheena (dapch). Doufám, že úroveň epizod nebude klesající, že si udrží započatý standard, popřípadě se ještě více vybarví a bude svým divákům dělat radost. Dva a půl chlapa ode mě dostal 4* (protože po prvních několika epizodách jsem z něj až tak nadšený nebyl), s Anger Management to zatím zkusím a dám 5*, v případě zklamání pak jednu uberu. ()

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

Hodnotím časti 1-3 :úvodná zoznamovacia epizóda má pár svetlých chvíľ, ktoré vyčiaria na tvári úsmev, ale nedokážu rozosmiať (až na scénu s bejzbalkou). Celková koncepcia je založená na Charliem. Teda Charlie a pacienti, Charlie a dcéra, Charlie a bývala žena a tak ďalej... No jednoducho nech je Charlie sebe lepší komik, ( čo bezpochýb je) nemá šancu uhrať sám v 20.minútovom predstavení. V Dva a pol chlapa boli vedľajšie postavy, ktoré mali svoje vlastné príbehy a nimi sekundovali Charliemu. Tu sú príbehy v ktorích majú vedľajšie postavy len základnú informovanosť a všetko sa točí okolo Charlieho a tým sa dostávame do jednotvárneho kolotoča. Prvú epizódu sledovalo v USA skoro 6 miliónov divákov, Dva a pol chlapa malo s Charliem skoro 18 milónovú sledovanosť, je jasné, že ani Charlie nieje všemocný a nedokáže sám prilákať takú mäsu divákov pred obrazovky, preto by mali tvorcovia pozmeniť koncept aby sa vôbec aj priblížili k 90-epizódam, ktoré majú naplánované do roku 2014 a zastavili klesajúcu sledovanosť, údajne posledného hereckého koncertu Charlieho Sheena. ()

Hunadarik 

všechny recenze uživatele

Tak po pozretí prvej časti verím vo veľký úspech tohoto seriálu.Dva a pol chlapa padá a tento seriál by mohol byť záchranou pre zdrvených fanúšikov D.a.p.chlapa. Možno by to ani nebolo tak exelentné , ale od charlieho môžme očakávať veľké veci a to hrá do kariet tomuto seriálu. Dávam 5 * , verím že majú na top seriály vôbec. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Herečka Lindsay Lohan  tvůrce seriálu údajně pořádně naštvala, když zdržovala natáčení a celé dny jen vysedávala ve svém karavanu. (Chris Masters)
  • Televizní stanice FX platí licenční poplatek 600 000 amerických dolarů za jednu epizodu seriálu. (Cheeker)
  • Tvůrcí byli rozhodnutí natočit 10 dílů první série s tím, že budou v případě úspěchu seriálu natočit do roku 2014 dalších 90. (S.W.A.T)

Reklama

Reklama