Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Krásně a citlivě zpracovaný film s dokonalým castingem, mistrovským scénářem a dialogy. Jennifer Connelly je krásná dáma a od dcerky Phila Collinse bych nečekala, že dokáže tak dobře hrát. A krom toho je nádherná. Liana Liberato se mi líbí čím dál víc, stejně jako Nat Wolff. A Greg Kinnear je prostě správný sympaťák a představitel obyčejných chlapíků. Skvěle napsány a zahrány rozdílné charaktery jednotlivých postav. Lilly Collins a Liana Liberato si mě získaly. Stuck in Love mě zasáhlo. Tolik pravdivých myšlenek, dojmů a názorů. Snímek si získá nejen milovníky literatury, slov a Stephena Kinga. Ten tu má mimochodem v závěru snímku výraznou roli "po telefonu." Zajímalo by mě, kolik mu za ten jeho telefonát zaplatili. Nedivila bych se, kdyby to vzal klidně zadarmo:) Stejně jak mu hlavní hrdina říkal, ani já nedokážu vypovědět, co pro mě jeho knihy znamenají... Ve filmu se také několikrát objeví jeho mistrovské dílo TO. Zavolat on mně, tak bych mu řekla: "Ano, Stephene, hned jedu, ihned vyrážím!" :D ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Lehce romantická příručka pro život, která vás zbaví cynismu a přitom ve vás nezanechá pocit, že to bylo příliš cukrkandlové. Po shlédnutí si přeju, abych také pocházela z rodiny spisovatelů a aby mě táta nutil psát si deník. A prožívat život naplno. Lily Collins sedla role cyničky natolik, že bych klidně brala celý film o ní. Její motta, filosofické monology před sexem a cynismus je na Stuck in love bezpochyby tím nejlepším. Ale přestože se film zapíše do mojí TOP 10, jedna výtka by tu přece byla - u tohoto filmu čekáte poněkud silnější konec, než jen nevhodný happy end. Škoda. ()

Reklama

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Tři romantické příběhy rozvedených táty a mámy a jejich dvou ratolestí v jednom, zajímavě napsané i zrežírované, velice sympaticky obsazené i zahrané, doprovázené většinou dobře vybranými skladbami, se spoustou citací, bohužel i trochou přesládlého kýče a mouder, kterých směrem ke konci přibývá a hlasem samotného Mistra pera Stephena Kinga jako třešničkou na dortu. Myslím, že kdyby mi takhle neočekávaně zavolal, choval bych se podobně jako Rusty. "Ty nejdůležitější věci se říkají nejhůř." ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevím do jaké míry je tento film realistický, přece jenom v každé rodině to funguje trochu jinak. Nicméně co se přirozenosti týče, tak nemá v tomto roce prozatím žádnou konkurenci. Podle mě je to velmi chytlavý film, já jsem se rozhodně nenudil, naopak mě donutil, abych popřemítal i o svém životě. Na maximum to není, ta závěrečná čtvrtina filmu mi přišla příliš ´´pro diváky´´, ale své kvality tento film rozhodně má. 75% ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Z polovice hypsterská romantická komédia ( v štýle 500 days of Summer, Spectacular now alebo Perks of beeing Wallflower) a z polovice dojímavá rodinná dráma. A v oboch žánroch skvelá. Postavy sú sympatické a skvelo zahrané , každý vrchol filmu trafí do čierneho a šlape to ako hodinky. Ku koncu to mohlo byť možno menej srdcervúce ale každopádne pre fanúšikov oboch žánrov povinnosť. Občas malý, funkčný feel good film poteší. 9/10 ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Film začína a končí rovnakou piesňou: "Home" od Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína od 14. marca do 7. apríla 2012. (MikaelSVK)
  • Mezi známé spisovatele, kteří jsou ve filmu zmíněni a jejich dílo diskutováno či citováno, patří Stephen King, Richard Ford, Joan Didion a Raymond Carver. Hlas Stephena Kinga dokonce ve filmu i zazní, když volá Rustymu (Nat Wolff) ohledně jeho povídky. (PogoJoe)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama