Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

ambron 

všechny recenze uživatele

Hviezdičku naviac dávam za skvelé obsadenie, vďaka ktorému som si znovu vychutnal prekrásnu Jennifer Connelly, aj keď ma najviac bavil vzťah Lily Collins a Logana Lermana. Keď to sčítam dokopy, Stuck in Love postráda síce originálny príbeh, ale je to príjemná pohodovka na upršaný deň, ktorú dopozeráte s úsmevom na tvári. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Toto je presne ten typ filmu, na ktorý sa chodí do klubu a aj to tam príde tak 10 ľudí, ktorí ale musia odchádzať nadšení. Stuck in Love má srdce aj dušu, dokáže rozosmiať, pohladiť, aj rozosmutniť. Aj keď miestami balancuje na hrane pátosu a klišé, vždy sa to podarí ustáť, aj vďaka perfektným (a sympatickým) hercom. Viac takýchto nezávislých a kvalitných kluboviek! Btw..ten Stephen King sa mohol aj ukázať, ale aj to málo stačilo:) ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

herecky to bolo za 5* všetci podali naozaj skvelé výkony. a dejovo to bolo veľmi zaujímavý pohľad na vzťahy a bolesť a rodinu. ale niektoré momenty mi boli veľmi cudzie a ten koniec bol opak toho, v čo som dúfala. a to trochu pokazilo celkový dojem. bolo to príjemné a určite budem sledovať Lily Collins a Logana Lehrmana aj v budúcnosti, ale raz stačilo. a už som videla aj lepšie. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* Dle zdejších komentářů jsem se těšil na "alternativní a nezávislou" zábavu, ale bohužel jsem se jí nedočkal. Příběhem mě nijak zvlášť nezaujal a působil na mě až intelektuálně vyumělkovaně a nadneseně. Nemám rozhodně nic proti knižkám a spisovatelům, ale kolem sebe neznám nikoho, kdo by z mladých tolik četl, natož psal? A ve své podstatě je to doják, jen zpracovaný kultivovaně. Nechci moc hanit, protože to není špatný film, ale rozhodně mi nestojí za to ho zopakovat či doporučovat. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

zuzinka2 

všechny recenze uživatele

Americká romantická komedie/drama, která v tomto žánru patří k tomu lepšímu co se za poslední dobu natočilo. Bohužel ale neopouští pro tento žánr tak typické rysy, jako je povrchnost a zbytečně dojemný závěr. Ale na druhou stranu jsem se při sledování docela dobře bavila a hudba je výborná. Takže celkově slabší čtyři hvězdičky. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Na začiatku filmu Erica (Jennifer Connelly) číta román "Modré noci" od Joan Didion, ktorý je o smrti Didionovej dcéry. Strata dcéry má byť v tejto súvislosti paralelou s postavou Ericy a jej vzťahu so Sam (Lily Collins) (Arsenal83)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama