Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

poz3n 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem dostal přesně to, pro co jsem si přišel. Inteligentní romanticko komediální drama, které se vás dotkne a vy se za to nestydíte. Velice mile mě překvapila Lily Collins, která ač mi nijak moc fyzicky nepřitahovala, naprosto si mě omotala kolem prstu. Jestli je na vině charisma, nebo velké herectví, to nevím. A taky musím ocenit podobu Lily Collins a Jennifer Connely. Tu mámu s dcerou jsem jim absolutně věřil. Hrozně příjemný film. 8/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Příjemné. Dokonce až do té míry, že jsem v tomto snímku přijal na milost Jennifer Connelly, kterou nemusím a uvažoval jsem o pěti hvězdičkách. K plnému počtu sice něco málo chybělo, ovšem rozhodně se jedná o velice milý film, citlivě zpracovaný, přičemž důraz je kladen na hlavní, ač sice málo známé, herce, kteří se dočkali dobrého vedení Joshe Boonea a dokázali podat i dobrý herecký výkon, mimo charisma. PS : Logan Lerman vypadá pořád na 15 :D...80% ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Další z takových těch rodinných-drama-propletených-několika generačních a místy vtipných snímků. Tenhle se ale povedl takže se dala lehká ohranost témat odpustit. Povedlo se obsazení, prostředí je příjemné a všechno působí hodně pohodově. Objektivně se nejedná o žádný velkofilm, jak po obsahové stránce, tak z hlediska zpracování. Ale film na mě působil upřímně, realisticky, postavy jsou celkem povahově rozvedené, což zas není tak obvyklé na film, kde je většina postav důležitých pro celkový děj. Je to zkrátka pohodový snímek, (dobře, občas lehce primitivnější) na zasmání (možná na lehké zamyšlení) a pokud od toho nebudete čekat nic víc, tak byste neměli být zklamaní. :) ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Tak to jsem nečekal. Film mě naprosto dostal, především díky Lily Collins, která mi tu zatím přišla nejvýraznější, než v jakémkoli jejím jiném filmu. Ale zdatně jí sekundují i ostatní, mladí talenti jako Logan Lerman, Nat Wollf a Liana Liberato, i ti zkušenější Greg Kinnear a Jennifer Connelly. Za mě naprostá spokojenost. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Taková ta solidně napsaná i zahraná konverzačka, která odsýpá, pobaví, otře se o nějaký ten konflikt, projde a neublíží. Všichni jsou tu krásní, přemýšliví, milí a vždy vědí, co nejlepšího v danou chvíli udělat. Debutující režisér Josh Boone nicméně napsal (a na place pak za kamerou pohlídal) vkusnou a lehce dojemnou záležitost, která docela umně zakrývá to klišé všude kolem. Rozhodně i účastí Logana Lermana mi v mnohém lehce připomněla The Perks of Being a Wallflower, kde mladí řešili obdobné bolístky a i tady, přiznejme si to, se klouže spíš jen po povrchu. Prostě lehký konstrukt musí vidět každý. Ve výsledku je to nicméně docela příjemné, a i to někdy stačí. Ve finále je už té přeslazenosti přespříliš, takže jen čekáme, která další napravená duše zazvoní u dveří. Maximálně uvolnění herci (Connelly, Kinnear, Wolff, Collins, Bell, Lerman), rozumné čtyři hvězdy!! Nic pro cyniky.. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína od 14. marca do 7. apríla 2012. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama