Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Trochu doják (v kladném slova smyslu, žádná sračkoidní romance), americky usměvavý, optimistický, trochu povrchní. Vlastně žádná velká bomba, ale mně se zrovna trefil do noty. Podle mě je děj typicky americký s tlakem na happyend (víc dává lidem naději, než ukazuje realitu), ale ukazuje tři podstatné věci – (1) nehrabat se v minulosti a jít dál, (2) nutnost začít žít, ne životem proplouvat bez akce a (3) vyřešit si trable z minulosti a nevláčet je stále s sebou. Dobré herecké výkony, obzvlášť Lily Collins, kterou jsem rád viděl i v jiné roli než sladké nevinné holčičky. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh 7 | hudba 6 | humor 2 | akce 1 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Další z takových těch rodinných-drama-propletených-několika generačních a místy vtipných snímků. Tenhle se ale povedl takže se dala lehká ohranost témat odpustit. Povedlo se obsazení, prostředí je příjemné a všechno působí hodně pohodově. Objektivně se nejedná o žádný velkofilm, jak po obsahové stránce, tak z hlediska zpracování. Ale film na mě působil upřímně, realisticky, postavy jsou celkem povahově rozvedené, což zas není tak obvyklé na film, kde je většina postav důležitých pro celkový děj. Je to zkrátka pohodový snímek, (dobře, občas lehce primitivnější) na zasmání (možná na lehké zamyšlení) a pokud od toho nebudete čekat nic víc, tak byste neměli být zklamaní. :) ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Bez jakéhokoliv očekávání jsem si pustil tento film a v podstatě od první do poslední minuty mě bavil natolik, že jsem zrak od obrazovky neodvrátil. Děj je založen na lásce, servíruje jedno klišé vedle druhého, kupí je na sebe, ale vůbec mi to nevadilo, protože to stále bylo tak nějak ze života. V podstatě do každé mužské postavy jsem se dokázal na chvíli vžít, každá ženská postava mi někoho připomněla a díky skvělým hereckým výkonům a výbornému obsazení, jsem se dokonale bavil. Snímek není prostý emocím (na mě osobně působil lehce depresivně) a vynikající soundtrack dotváří výsledný 5* dojem. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pohodová a úsměvná vztahovka, která se sice dotýká závažných témat, ale spíš jen letmo a nenutí diváka nějak hluboko zabředávat do osobních problémů jednotlivých postav. Jasně, v posledních 20ti minutá přijde citově vydírající nálož, ale měl jsem pocit, že do celkového konceptu nějak patřila a nemohlo tomu vlastně ani být jinak. Konec byl v pravdě americký, ale i ten mi nakonec nevadil. Osazenstvo bylo perfektní a ačkoliv jsem na film narazil zejména díky Jennifer Connelly, tak se mi překvapivě líbili víc Greg Kinnear a Lily Collins. Ničím neurážející příjemná jednohubka. 75% ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Drink up, baby, look at the stars, I'll kiss you again, between the bars... ♫ Stuck in Love je film, ktorý je v istých miestach pôsobivý a má svoje silné momenty (hoc od zhliadnutia filmu si detailne pamätám len jeden, snáď pre milovníkov dobrej muziky nemusím presnejšie vysvetľovať ktorý), pričom môže potešiť pestrým výberom postáv, kde sa síce asi žiadna nedostane hlbšie do vášho srdiečka, za to ale aspoň oceníte, že každá je nejakým spôsobom svojská a originálna. Do toho feel-good indie vibe a skvelý OST, z ktorého si čas od času rád pustím nejakú tú pesničku. Na druhej strane je to film miestami až príliš otravný a predvídateľný s veľmi lacnou stavbou príbehu, ktorý občas skĺza k takým klišé, až ten film nakoniec budete nenávidieť. P.S. Pôvodne som ani nemal v pláne písať komentár, ale Elliott Smith ma v tom filme prekvapil a potešil až natoľko, že proste musím. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Film začína a končí rovnakou piesňou: "Home" od Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. (Arsenal83)
  • Mezi známé spisovatele, kteří jsou ve filmu zmíněni a jejich dílo diskutováno či citováno, patří Stephen King, Richard Ford, Joan Didion a Raymond Carver. Hlas Stephena Kinga dokonce ve filmu i zazní, když volá Rustymu (Nat Wolff) ohledně jeho povídky. (PogoJoe)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama