Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Na hodinu a půl jsem odletěl. Vnímal jsem pouze ten nádherný film, plný emocí, skvělých hereckých výkonů, nádherné hudby a života tak, jak je. Všichni herci naprosto dokonalí (cameo Stephena Kinga je boží, ikdyž jen telefonické) a Logan Lerman zase válí (jen škoda, že měli s Natem Wolffem jen jeden krátkej dialog, mohlo jich bejt víc). Prostě nádhernej film se vším všudy a asi nejhezčí film od Perks of Being Wallflower, který jsem viděl. Navíc téma je mi dost blízký, protože taky občas něco napíšu. Už se nemůžu dočkat dalšího shlédnutí. (zastřelit kinodistributory že ty nejlepší filmy nedávají do kin). ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Po Perks of being wallflower další zásah do černého.Formálně nemusí být Stuck in love bez chybičky,ale takhle ve své podstatě pozitivní a příjemný film,který si na nic nehraje mi dokonale sednul.Další překvapení s nečekaným společným jmenovatelem v podobě Logana Lermana.Kdo by to byl do Percyho Jacksona řekl...85% ()

Reklama

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Následují nějaké spoilery. Vlastně docela dost spoilerů. V tom filmu je všechno - drogově závislá nezletilá, kterou se z toho snaží vysekat mladý romantik, adolescentní holka, která uvěří na lásku, máma s neléčitelným tumorem i šťastné znovushledání rodiny u vánočního oběda. Tedy zkrátka vše, co by jiným filmům vystačilo na pět dílů. Zároveň jsou postavy sympatické a tak nějak ok zahrané a k tomu popkulturní narážky, které prozrazují, že scenárista čte fakt dobré věci (Raymond Carver, Brubakerův Criminal). Výsledkem je snímek, na který se dobře kouká a efektivně brnká na city, ale při jehož sledování máte pořád vzadu v hlavě, že se někdo snaží vážně hodně urážet váš intelekt. Dostáváte totiž něco, co v balení jakože indie filmů pod sloganem "mohlo by se stát i vám" vlastně celkem přesně kopíruje pravidla hollywoodského výplachu. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Hezký, tak hezký, až to bylo skoro nereálný. Ale jestli má nějak vypadat kvalitní doják, tak si ho představuju nějak takhle. Každej člen rodiny byl úplně odlišnej, každej svůj život řešil po svým a každej z nich docílil výsledků. Ať už to byli rozvedení rodiče, dcera, která se bála zamilovat, nebo pro změnu syn, kterej se bál vyznat svý city. Ani to obsazení nemohlo bejt snad lepší, každej tu svoji povahu zahrál naprosto bravurně. Jsem rád za tyhle filmy, protože nabídnou přesně to, co divák tohodle žánru vidět chce. Je škoda, že se takovýhle filmy nedostanou víc do povědomí skrz kina nebo televize. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Asi mi to sedlo, že? Upřímně řečeno je to taková ta typická americká nezávislárna s romantickejma prvkama, ale to obsazeni je tak špičkový, až to bolí. Kinnear, Collins, Lerman a Liberato se podle mě fakticky povedli, akorát tu Connelly jsem zrovna moc nemusel (a nesouvisí to s její rolí, spíš mi v ní přišla nemastná neslaná, jako by se ani snažit hrát nechtěla). No ale jinak to bylo špičkově obsazený, víceméně klasicky a dobře napsaný a netlačilo to takříkajíc na pilu, takže to ve výsledku nepůsobí ani tak kýčovitě. No a samozřejmě nesmím zapomenout, že konečně někdo do filmu zakomponoval jednu z nejlíp napsaných písní ever, Between the Bars od Elliota Smithe, a to tak, že to nejenže dávalo smysl, ale hlavně posunulo i příběhovou linku dál. Za což dávám zkrátka jedno nevýznamné plus. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína od 14. marca do 7. apríla 2012. (MikaelSVK)
  • Film začína a končí rovnakou piesňou: "Home" od Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. (Arsenal83)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama