Reklama

Reklama

Epizody(14)

Obsahy(1)

Tsubaki Akira je normální středoškolský kluk, který řeší stejné problémy jako jeho vrstevníci. Všechno se ale změní, když do jeho třídy přestoupí záhadná spolužačka Ubaru, která se s nikým nebaví, o přestávkách spí a nikdy jí není vidět do obličeje. Jedno dne ale Tsubaki její obličej zahlédne a je ztracen. Okamžitě se do ní zamiluje a v momentě, kdy tajně ochutná její sliny je s ním konec. Po několika dnech má abstinenční příznaky a Ubaru mu řekne, že je to protože se do ní zamiloval a potřebuje další dávku slin. Od té doby začínají jejich milostné strasti a radosti. (topr harley)

(více)

Recenze uživatele JohnyTrava k tomuto seriálu (2)

Nazo no kanodžo X (2012) 

Tak dneska letí slintanie? Ale nie, nebolo to také zlé, dokonca som sa aj dosť bavil, síce asi ako mladší bavil by som sa viac. Trošku netradičné pojatie vzťahu a postáv, však časom zapadá svojím spôsobom do stereotypu žánru, našťastie som človek, ktorý dokáže byť voči stereotypom slepý a tak som si to zvládol dopozerať. Síce som sa neváľal smiechom ako napríklad pri School Rumble ale úsmev na tvári sa udržal aj keď len veľmi pozvoľna. Totiž tam, kde by mal ísť seriál ďalej a čo to o postavách prezradiť, len sa opakuje v zabehnutom motíve na tému nám všetkým známu. A tak i záhadné dievča zostáva viac menej nepoznaným, než skutočnou záhadou. 7 bodov. ()

Nazo no Natsu Matsuri (2012) (E14) 

Typický príklad, keď OVA je len bonusovým dielom, ktorý nebol vydaný v rámci série hoci tam patrí. A ako poväčšinou, opäť diel z letného festivalu, ktorý si nedokáže ani udržať štýl a je plný klišé. ()

Reklama

Reklama