Reklama

Reklama

Katy Perry: Skutečná tvář

  • USA Katy Perry: Part of Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zůstaňte sami sebou a můžete se stát čímkoli - Katy Perry je toho živoucím důkazem. Poodhalte skutečnou tvář Katy Perry a odkryjte tajemství, jak se z téhle obyčejné Kaliforňanky s velkými sny stala jedna z nejuznávanějších hvězd na světě. „Vyloženě neodolatelný“snímek nabízí příležitost zažít, jak se Katy Perry plnily její teenagerovské touhy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (84)

bloodline 

všechny recenze uživatele

Plnohodnotný výživový doplnok pre široké spektrum fanúšikov tejto roztomilej a sympatickej osôbky rýchlokvaseného pop biznisu. Dokumentárny trhák (či videokolekciu) rozhodne nečakajte, ale skôr povinnú jazdu o minulej a prítomnej Katy Perry. Celých 90 minút pôsobí nenútene, ľahko, priateľsky a bez zbytočného, prehnane emotívneho mučenia. Nech už s kariérou Katy pôjde kopec hore alebo dole, naoko fanúšik prekonvertoval na regular fan a teším sa s pribúdajúcim pretáčaním Chronových hodín na ďalšie audio-vizuálne zárezy Katheryn Elizabeth Hudson. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Už jenom ocenění, která získala, hovoří za své. Ta holka se prostě uměla a umí přijít s něčím zajímavým a neoposlouchatelným (pokud to teda neslýcháte den co den 2x do hodiny na některém z našich "vtipných" rádií). Mně se její písničky líbí a nahlédnout do trochu mála z Katyného soukromí nebylo naškodu. 75% ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Musíte, ano musíte, mít rádi hodně Katy Perry, aby se vám líbil tento dokument z produkce MTV. K vidění je její nová image spočívající především v kreaci excentrických barev na vlasech a také zajímavosti při natáčení videoklipů a něco málo ze zákulisí. Katy Perry se svým šarmem, neuvěřitelnou energií, namyšleností a dokonalým sebestředným chováním se rozhodně neztratí a odzbrojí každého. A když jsem si ještě následně pustil její koncert Rock in Rio (100%), který se tady nedá oficiálně hodnotit, nelze jít s tímto 3D dokumentem pod 60%. Dodávám, že není pravda, že Katy neumí zpívat naživo. Chtěl bych vidět ty chytráky, co to tvrdí, jak po půl druhé hodině jejího běhaní + tančení + zpěvu se nezadýchají a vydají ze sebe kloudnou toninu. Katko, jen se už nestříhej nakrátko, přece chceš být krásná holka, nebo ne? ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Její hudba mi nevadí, ale rozhodně ji nevyhledávám. Nicméně jsem na tenhle dokument trochu zvědavý byl. Takže : nenamalovanou Katy bych nepoznal, její úchylku na kostýmy nesdílím a celkově mi tenhle 90 minutový pohled do zákulisí přišel dost slabý. To věčné omýlání, jak je skvělé s Katy pracovat, zábavné moc nebylo. 4.5/10 ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nevím jak moc byla "skutečná tvář" věrohodná a ne hraná ale byl to zajímavý pohled do zákulisí života Katy Perry. Spousta záběrů z jejího turné po světě, které by se jinak člověk nedozvěděl. Podrobné nahlédnutí a úsilí jež vynaložila, co obětovala, rozebrán její vztah s Russellem Brandem jaký v té době byl, včetně jeho rozpadu. Písničky má chytlavé, poslechové, pro fanoušky povedený dokument. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (3)

  • Píseň „Wide Awake“, jejíž oficiální videoklip měl světovou premiéru 19. června 2012, byla napsána přímo pro tento dokumentární film. (R´Hell)
  • Film symbolizuje pomyslnou tečku za albem Teenage Dream, které Katy Perry vydala v srpnu roku 2010. (R´Hell)
  • Snímek dostal rating PG, a to kvůli interpretováním písní s erotickým podtextem, jako jsou „I Kissed a Girl“a „Peacock“. Problematické dále bylo použití slova "shit", které ve filmu 2x zaznělo, záběry na popíjejí piva v scény, v nichž jsou vidět někteří členové štábu kouřit. (R´Hell)

Reklama

Reklama