Reklama

Reklama

Katy Perry: Skutečná tvář

  • USA Katy Perry: Part of Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zůstaňte sami sebou a můžete se stát čímkoli - Katy Perry je toho živoucím důkazem. Poodhalte skutečnou tvář Katy Perry a odkryjte tajemství, jak se z téhle obyčejné Kaliforňanky s velkými sny stala jedna z nejuznávanějších hvězd na světě. „Vyloženě neodolatelný“snímek nabízí příležitost zažít, jak se Katy Perry plnily její teenagerovské touhy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (84)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tyhle dokumenty mám vcelku rád, protože se snaží divákům a posluchačům taky ukázat tu druhou stránku věci - že to není jenom sranda, kdy někdo skáče po pódiu, baví sebe, baví ty lidi pod sebou a bere za to miliony. Ona je to taky neskutečná dřina, píle a vůle, aby se člověk vůbec mohl někam probojovat (sám o tom vím svoje vzhledem ke svýmu muzicírování). Samozřejmě, že tady je to pop/mainstreamovej dokument pro ty ubrečený fanynky, který taky chcou jednou skákat v barevných šatečkách po pódiu, takže ta "skutečná tvář" zůstává pořád trochu skrytá, ale to se dá pochopit. Spíš tomu víc odpovídá originální název Part of Me, to jo, s tím souhlasím... ()

Michi88 

všechny recenze uživatele

3,5* Zajímavý dokument o Katy Perry, kde popisuje svůj život, cestu ke slávě a turné v roce 2011. Nikdy jsem se urputně nezajímal o její život, takže jsem vlastně poprvé viděl, jak její cesta ke slávě nebyla vůbec lehká. Už si nemyslím, že složila hit I Kissed a Girl a přes noc se stala megahvězdou. Netušil jsem, jak těžké to pro ní někdy bylo na turné a ani jak prožívala rozvod s Russellem. Velké plus je i to, že průběžně hrají její známe i méně známe songy, právě jako záznam z turné. Mohlo to být trochu lepší, ale rozhodně mě to zaujalo. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Majsterka kostýmov a parochní v dokumentárnom hudobnom filme najskôr ako bežné dievča, dieťa kresťanskych kazateľov. O úspechu sa nedá pochybovať, ale aj keď mala v hitparáde na čele viac ako Beatles alebo Madonna, o tých druhých budeme počuť aj o ďalších 20-30 rokov. Čiastočne životopisný film pobaví koncertnými číslami, ktoré sú originálne, farebné a detinské, až sa dospelý človek čuduje, čo sa mu na tom páči. –––– Fandíme Katy Perry a je nám fuk, kolik nám je! ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že tento dokument (jako produkt PR Katyina týmu) o objektivitě nemůže hovořit, přesto mi nabídl zajímavé záběry a příběhy ze zákulisí, i ministřípky ze zpěvaččina života. To vše poměrně sledovatelnou formou plnou barevných načančaných okázalostí Katy Perry vlastních. Jako propagační video dobré, ostatně na plnohodnotný objektivní životopisný dokument je Katy ještě hodně mladá. S upřímností se přiznám, že tomuto popovému komerčnímu mainstreamu vůbec neholduji, některé písně od Katy Perry si však mou pozornost získat dokázaly, a navíc působí poměrně sympatickým dojmem, proto je jsem se s chutí podíval, a dostal, co jsem očekával. Někde mezi 3* a 4* - 70% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Mnohem spíš než dokument je to dlouhometrážní reklama na podporu nadcházejícího turné 2013 a celkového image. Konec konců, snímek vznikl v její produkci a všechno se podřídilo jejímu PR a natočilo tak, aby výsledný produkt přesně zasáhl cílové publikum. Název je vlastně pravdivý. V několika momentech máte možnost zahlédnout tvář Katy Perry bez silného nánosu make-upu, ale že by vám dovolila nahlédnout pod naaranžovanou nablýskanou slupku, že byste mohli poznat její skutečný charakter, to ani náhodou. Kate se opakovaně přiznala k obdivu k Madonně a je vidět, že se snaží napodobovat její způsob prezentace v popkultuře. Kate dnes fušuje stále víc do herecké branže a tomhle snímku je víc než dobře vidět. Nejde o špatnou zpěvačku, ale to cílení na puberťačky a nedospělé ženy všech věkových kategorií posouvá její projev a aranžmá písniček někam na hranice grotesky a naplňuje všechny negativní stereotypy o produkci pro adolescentní publikum. Barbínovský styl, růžové paruky a sladké úsměvy vysílané na všechny strany. Všudypřítomný povinný optimismus, nadšení a banality typu Katy je úžasná, turné je fantastické. Novácký dabing navíc podtrhuje ten umělohmotný rozměr snímku. Vlastně nevím, jak to hodnotit. Svým způsobem jsem se i bavil, i když kouzlem nechtěného a s vědomím, že informační hodnota tohoto kvazidokumentu je mizivá. Takovou skladbu Hot N Cold mám v oficiálním videoklipu docela rád, ale při pohledu na Kate, jak střídá princeznovské oblečky a snaživě se natřásá, mi bylo, jako by mi někdo vrážel ostře nabroušený kůl do rozkroku. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (3)

  • Snímek dostal rating PG, a to kvůli interpretováním písní s erotickým podtextem, jako jsou „I Kissed a Girl“a „Peacock“. Problematické dále bylo použití slova "shit", které ve filmu 2x zaznělo, záběry na popíjejí piva v scény, v nichž jsou vidět někteří členové štábu kouřit. (R´Hell)
  • Film symbolizuje pomyslnou tečku za albem Teenage Dream, které Katy Perry vydala v srpnu roku 2010. (R´Hell)
  • Píseň „Wide Awake“, jejíž oficiální videoklip měl světovou premiéru 19. června 2012, byla napsána přímo pro tento dokumentární film. (R´Hell)

Reklama

Reklama