Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (500)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ano, je to zbytecny pokracovani, ale to mu nic neubira na zabavnosti. Vratila se temer kompletni sestava, akorat bez Schneidera, ale to neni zadna velka ztrata. No a jinak se vicemene nic nezmenilo, tatici zase vzpominaj na leta kaleni, vsude se motaj deti a manzelky, neni tu zadnej poradnej pribeh, proste takovy letni prazdninovy blbnuti, ktery vrcholi ultimatni kalbou. Z hercu nikdo vylozene nevycniva, ale kazdej dostane drobet prostoru. Nerozjedou to tak sice naplno, ale zase se dobre doplnujou. Celkove proste 100 minutova pohodicka na vypnuti mozku, sice to neni zadnej ultimatni komedialni naklad, ale jako odpocinkova zalezitost perfektni. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jestliže se dalo říct o prvním díle že měl nějakou myšlenku, tak druhý ji jednoznačně nemá. Příběh je kořeněn jednotlivými rádoby legračními výstupy, které ani nezapadají do děje (pokud zde tedy nějaký děj vůbec je). Sandler nám trošku slábne a jeho nejlepší časy jsou zdá se pryč. Příjemně mě překvapil například Shaq O'Neal. Druhý díl působí notně zbytečným dojmem a styl humoru je ještě více nedospělý než minule. 40% ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jednička byla celkem pohodová komedie a jedna z poslední stravitelných Sandlerovin na níž bylo vidět, že si jí parta kámošů natočila jen tak pro zábavu. Dvojku si možná natočili taky jen tak pro zábavu, ale místo pohodové atmosféry jsme tentokrát dostali spoustu fekální a dementního humoru s idiotskými postavami, který opravdu pobaví jen ty nejméně náročné Sandlerovy fandy. Přeju jim to, já už ale přece jenom potřebuji ve filmu asi trochu víc než je močící los, spousta zvracení a nulový příběh. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Močící jelen (los vypadá opravdu jinak…), fekální oprava stroje na zmrzlinu, „sexy“ myčka aut, polévání ředitele modrou barvou a podobné scénky jdou absolutně mimo můj vkus, takže je asi zřejmé, že jsem se moc nepobavil… A nejde o to, že by mě tento typ humoru jakkoli pohoršoval, jde prostě o to, že mě nebaví. Do očí bijící je naprostá absence děje nebo zápletky, což je věc, kterou bych očekával i v komedii, pokud se tedy nejedná o sitcom, Kameňák či jinou změť trapných situací pouze vydávanou za komedii. Pak bych taky vytknul kameramanovu zálibu ve výstřihu vyprsené Salmy Hayek, což o to, je to pořád kočka a navíc sympatická, ale komické mi to nepřipadalo a kdybych toužil sledovat něčí poprsí, sáhnul bych po jiném žánru. Za těch pár dobrých vtipů, kdy jsem se zasmál, a Steva Buscemiho dávám jednu lepší hvězdu. A jestliže se tady někdo sníží k tomu, aby někomu nadával za to, že se mu to nelíbilo a že si dovolil vyjádřit otevřeně svůj subjektivní názor, tak to jen vypovídá o jeho inteligenci a zdravém rozumu. Není pak asi překvapením, že takový jedinec bude tento typ komedie zbožňovat… ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ide o komédiu, ktorá má zabaviť, takže prípadné filmové nedostatky ani nemá cenu riešiť. Proste ide iba o blbinku, ktorá má ambície pobaviť. Z časti sa to aj podarilo, ale určite nedosahuje kvalít prvého dielu. Na môj vkus to bolo až príliš nostalgické. Tiež by som privítal viac vtipných scénok a hlášok. 65/100 ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • V čase 01:32 otáčí Lenny (Adam Sandler) hlavu na polštáři ke své ženě a má zavřenou pusu. V dalším záběru jsou však jeho ústa otevřená. (Iveet)
  • Jelikož studio nechtělo platit za Roba Schneidera, obsadilo místo něj Nicka Swardsona, který hraje bratra původní Robovy postavy. (koxin)

Reklama

Reklama