Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (500)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Mnohem přehnanější než první díl, to však nutně neznamená, že je to ku prospěchu věci. Leckomu tento jednoduchý humor nesedí, to sedá pochopit. U dost vtipů jsem se opět smál, ovšem některé byly trapné i na můj vkus, a to už je co říct :). Vůbec nejhorší však bylo použití CGI efektů. Hodně lidí nechápe, kam se ztratilo těch 80 miliónů $. To je mi taky záhadou. Horší triky už mají jen béčkový a céčkový filmy. Např ten los, co vůbec nebyl los, ale nějakej jelen, vypadal v pohybu naprosto příšerně. Závěrečná bitka byla ale naproti tomu celkem vtipná. Hlavní představitelé, v čele s Adamem Sandlerem, opět předvádějí to, na co jsme už zvyklí z prvního dílu, ale tentokrát už to není úplně ono a částečně za to můžou ti mladí ne-sympaťáci....65% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Do obehu sa dostala ďalšia "Sandler cola", plná ostrých bubliniek, vyvolávajúcich u ľudí pobavenie, takže som po nej siahol aj ja. Chutila celkom dobre, ale nedala sa prehliadnuť toľko krát dookola obohraná a ľahkovážna pointa príbehu. Humor sa celý čas držal pri zemi, no prekvapilo ma herecké obsadenie, ktoré zastrešilo veľkú škálu známych hercov a taktiež snímky venované ženám do výstrihu. Dennis Dugan, už pár krát odpálil vysokoctený "homerun na ihrisku komédie", ale tento krát jeho produkovaný humor z prostredia všednej americkej rodiny, pôsobil dosť umelo. Prijal by som viac jednoduchosti, ako to býva v realite a sústredenie sa menší počet situácií, prípadne zameranie sa na jednu rodinu, pretože otvorenie toľkých ľudských pomerov, už nezvládol. No nič, napriek tomu jednorázový tréning senzačného chlapca s talentom na pozíciu rozohrávača a povzbudzujúce "tulenie mláďa" stálo za to. 40% ()

Reklama

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

TOHLE je film, který rozhodně nikdy nechcete vidět!!! Retardovaný šimpanz napsal scénář a Adam Sandler se ho s grácií jeho vlastní chopil. Vlastně to není ani film, je divně poslepované scény, které dávájí dohromady 101 minut. Objeví se tady Steve Buscemi, vážně škoda pro něj, podle mě nemá zapotřebí hrát v takových to hovadinách. Dokonce tady narazíte i na Stevea Austina, což mě taky mrzí! A spoustu dalších hvězných hvězd či hvězdiček a já si říkám proč?? Takže jediné na co se dalo dívat byla Salma Hayek a April Rose, což bych řekl, že je docela málo... ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

No ty vole, to je ale cipovina. Sandlerovi začalo jeb.t v hlavě, celý film postavený na tom, že se sejde skupinka dementů a celý film se téměř všemu smějí, jakože vzpomínají na staré časy a vše je tim pádem k popukání, do toho husto kruto přísný humor o prdění a na světě je hovno jménem Machři 2. Příjde mi, že v tom jejich městě je jen jedna škola a všichni jsou jedna parta spolužáků až je to do očí bijící, všichni se znají a žádní přistěhovalci neexistují. No tohle fakt ne a navíc dabing je neskutečný hnůj. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Překvapivé, ale ano. Dvojka Machrů se mi líbila o fous víc než jednička. Možná je to jednoduše tím, že je zkrátka vtipnější. Sice nechápu, proč do každý americký komedie musejí cpát zvracení, močení a další fekální humor. Nevím, ale ty americké komedie, které si vystačí bez toho, tak jsou prostě vždy o kus lepší. Pokračování vlastně jede v téměř stejných kolejí jako tři roky starší jednička. Máme tu partu kamarádů, která tentokrát řádí na domácí půdě. Pořád je tahle parta sympatická a místy i vtipná. Dvojce se povedlo mě rozesmát na víc místech než původní Machři. Ale pořád mi to na komedii, která má přes sto minut přijde sakra málo. Jeden, dva, možná tři vtípky a konec. Do hodnocení počítám i roličku April Rose a její žhavý taneček. Kdy její pohyby dostávají pánské publikum do víru fantazie. A taky musím počítat i s neskutečně trapným Taylor Lautnerem. Doufám, že další Sandlerův film, co si vyberu, tak bude o třídu lepší. (55 %) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Jelikož studio nechtělo platit za Roba Schneidera, obsadilo místo něj Nicka Swardsona, který hraje bratra původní Robovy postavy. (koxin)
  • V čase 32:59 se drží holčička za ruku s maminkou (Salma Hayek). V dalším záběru má však ruce podél těla. (Iveet)

Reklama

Reklama