Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodružný snímek - Macgyver (Richard Dean Anderson) spolu s vědcem Atlantisem Atikusem (Brian Blessed) a kolegyní Kelly (Sophie Ward) najdou medailon, který je zároveň klíčem k Solonově truhlici v níž je uložena Pochodeň pravdy. Ta je může zavést k dobrodružství odkrývající tajemství Věže strachu, kde je již po staletí ukrytý poklad Atlantidy. Film je plný nástrah, které Macgyver lehce překonává svými důmyslnými nápady... (Stodvacet)

(více)

Recenze (58)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Čože? Také vysoké hodnotenie pre takúto kravinu? Celý priebeh filmu som sa pohrával s myšlienkou na 2*, ktoré aj odpovedajú kvalite a prevedeniu filmu. No posledných 15-20 minút filmu to bol jednoznačný útok na odpad! Vznikol z toho kompromis *. Tak deravý scenár a tak stupídne vyvrcholenie som fakt nečakal. Ku koncu som už fakt len a len čakal, akú kravinu a nereálnosť zakomponujú do scenáru. Na moje prekvapenie ma prekvapovala scéna po scéne a nemohol som sa na to už pozerať. Odporúčam to 20 min. pred koncom stopnúť a nechať ležať, uchováte si akú-takú myšlienku na kvalitu filmu. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

No seriálu ten blbý účes a zakasaná mikina do nohavíc sedí viac, lebo len 45 minút. Vyše dvoch hodín video – rozpočtu, kulís, deja, efektov, myšlienok – je dosť. Ten trpký spôsob prevedenia nápadu dať seriálového hrdinu do celovečeráku vadí každou minútou, pretože tempo, málo nápadov...Všetko zároveň asexuálne, absencia zlej strany. Maca mám rád a je to kult, ale dať ho hľadať poklad je zrejme mimo. Indy a Lara sú od fachu, Mac je záloha, CIA, krytie, vieš ako tá myšička. Čo ?? Mňa sa to teda netýka!! ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Být mi 10, tak by to bylo fakt žůžo dobrodrůžo, ale když to tak po letech v letech vidím, je to naivní až na půdu. A naprosto nejotravnější je profesor Atikus, jehož jediný štěstí je, že MacGyver je takovej trpělivej, chápavej a mírumilovnej borec. Tahat se s ním kdokoliv jinej, už ve druhý scéně by se válel s rozmlácenou lebkou ve škarpě. Debil vousatej. No pro děcka to je epická šou s velmi nezávadným až hipísáckým obsahem, ale nám starším klukům to zpracování přijde trochu moc zjednodušené, prostě pohádka, jejíž dobrodružství jde na úkor některých kvalit seriálu. A to je (naprosto) zbytečná škoda. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Aneb pokus o árijského Indiana Jonese a to ještě více zdětinštělého (čemu se asi podobá úvodní scéna, kdy se snaží vyjmout tu zlatou placku, hm?). De facto je to strašná blbost! Naivní, hloupá a po všech čertech nedomyšlená. Samé mechanismy, otvírající se skrýše (zajímal by mě ten mechanismus, co to otvírá, zajímavé je, že funguje i bez tisíciletého promazání). Ale už jen z faktu, že MacGyver umí sestrojit z novin a několika sirek motorový trojplošník s nápisem Made in USA, zatímco Chuck Norris udělá z motorového trojplošníku tucet třísek a pár listů papíru s nápisem USA kill all Vietkong´s!, už tenhle fakt mi nedovolí dát odpad, i když je to taková blbina. A navíc, viděli jste jiný film, kde hrdina, když získá samopal, jej radši rozmontuje, aby získal malý drátek, kterým rozepne pouta, místo aby ho reálně použil? Navíc i vtipy jsou dobré: "Ale nad námi probíhá občanská válka!" Ale co se týče archeologie, je tenhle film fakt úplně mimo. Solón klidně sedící zasypaný produktem vulkánu, pche! ()

iXtr3m3

všechny recenze uživatele

Návrat k nesmrteľnému MacGyverovi v TV filme? Kedykoľvek a kdekoľvek. Je to vlastne nastavovaná kaša pre nesmrteľný seriál s nesmrteľným hrdinom. Nostalgia osemdesiatiek ako sviňa, jeden z najikonickejších hrdinov tej doby, ktorý vyniesol RDA na výslnie, na ktorom zostal až do nástupu do SG1. Jeho postava sa stala kultovou a celosvetovou známou podobne ako Chuck Norris. Kým Norris sa stal kultom kvôli vtipom ohľadom svojej osoby, tak RDA sa stal kultom kvôli tomu, že aj z hovna dokázal vyrobiť atomovku :) Ak by sme sa bavili o hercoch, ktorý sa narodili pre nejakú úlohu, tak RDA sa určite narodil pre MacGyvera a potom pre Cpt. Jacka O´Neilla, ostatné je už história. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Balkánske jednotky plukovníka Petroviča používajú československé vozidlo Tatra 813 8x8 a zastaralý sovietsky tank T-34/85 z Druhej svetovej vojny. Tieto tanky sa skutočnej občianskej vojny v Juhoslávii naozaj zúčastnili. (DJW)
  • Konjunkcia planét, teda ich zoradenie do priamky je možné. Nedeje sa tak ale každých 500 rokov, ale raz za 860 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 rokov. (DJW)

Reklama

Reklama