Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent MacGyver (RICHARD DEAN ANDERSON) je špecialistom pre extrémne náročné úlohy. Spolu so svojím nerozlučným priateľom Petom Thorntonom (DANA ELCAR) má neomylný čuch na hroziace problémy či katastrofy a dokáže sa zapliesť do každej nebezpečnej situácie. Pomáha ľuďom v ťažkostiach, zachraňuje ich ohrozené životy, ochraňuje nevinných, zabraňuje pred globálnymi pohromami či ekologickými katastrofami, marí zločinné plány zloduchov... To všetko s pomocou fenomenálnych znalostí zákonov fyziky a chémie, ktoré dokáže jednoducho, efektívne a prakticky využiť v reálnom živote tak, že ich aplikuje na bežné predmety každodenného života, aby mu pomohli „zázračne“ vyriešiť nebezpečnú situáciu. Máte problémy? MacGyver, preslávený svojou statočnosťou a všestrannými znalosťami, vynaliezavosťou, schopnosťami aj fyzickou zdatnosťou, neváha a prichádza okamžite riešiť vašu katastrofickú situáciu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

Marigold 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ó hříchu mládí, to kvapné domů pospíchání a MacGyvera zbožné sledování. Trochu jsem se smál, ale trochu jsem měl toho kluka šikovného rád. Opravdu rád. Protože víc než svaly užíval své bystré hlavy. Americká seriálová produkce by potřebovala méně odpadlých Tlamasů a více přemýšlivých Andersonů. Ačkoli, z hlediska čistého rozumu, je to jeho kutilství vlastně hovadina, že. Z nostalgie a dávné lásky za 4 hvězdy! ()

Riker 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý akční seriál bez násilí, u kterého se mnohé přiučíte, např. jak čokoládou opravit prasklý plášť zásobníku s radioaktivní vodou. :-) Když jsem MacGyvera sledoval jako malý, zkoušel jsem, zda jsou jeho vynálezy funkční (samozřejmě jen ty realizovatelné doma, max. na zahradě :-) ) a světe div se, opravdu to fungovalo! 5 hvězdiček hlavně z nostalgie, ale i dnes se na pár dílů rád podívám. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jen pokusit se zalepit unikající kyselinu čokoládou vyžaduje kus odvahy. A když to pak nakonec ještě vyjde, tak všichni dosud známí seriáloví hrdinové mohou jen tiše závidět. :-) Richard Dean Anderson v roli odvážného, chytrého a důvtipem hýřícího MacGyvera, který dokáže ze stébla trávy vytvořit bombu. Ale líbí se mi, že si seriál vlastně sám ze sebe utahuje, protože reagovat na otázku: "Snad nedokážeš udělat výbušninu ze žvýkačky" odpovědí: "Proč, máš snad u sebe nějakou?" nemůže myslet nikdo vážně. :-) Pilotní díl k známému seriálu mého dětství a z nostalgie nejde dát jinak než plný počet. Neznám nikoho mého věku, kdo by MacGyvera neznal. A to už taky něco znamená. :-) 95% ()

jasiska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď som bola decko, tak som milovala MacGyvera. Richard Dean Anderson je fešák a sympaťák. A samozrejme, jeho schopnosť zostrojiť urýchľovač častíc z hovna a gumičky je legendárna. Zamiešajte trochu pacifizmu a mnou extra zbožňované archeologické diely (hľadanie pokladu :-) a nie je o čom. Keď som si však pozrela nejaké tie diely ako dospelá, až tak mi nevadilo, na akých blbostiach sú vlastne postavené tie zostrojovania, ale trápnosť tých dialógov bola fatálna. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilóóót!! No, to zme kajsi inde, ale to víte, někteří si čekání na Stroncium krátí četbou starších knížek:)) Prostě toto je pilotní film k seriálu plnému neskutečných (jak amíkos říkají) důitjórself vychytávek, jehož hlavní hrdina měl i přes tenisky a nemožné páčo osobního kouzla na rozdávání, i když nemá bicepsy Kevina Sorba a nepodporuje ho halda počítačových kostlivců... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Existujú dve rôzne verzie pilotnej časti:
    1. Vysielala sa v USA a väčšine krajín sveta. Má klasické intro a po úvodnej akcii nasleduje scéna v observatóriu.
    2. Vysielala sa len v niektorých krajinách (napr. Slovensko, tv Joj), po úvodnej akcii nasleduje scéna v Pentagone a má odlišné intro. (Philip_J_Fry)
  • Hneď v úvode, kedy MacGyver (Richard Dean Anderson) omráči jedného z vojakov a nasádza si jeho čiapku, je hrnček s vodou pred ním otočený uchom doprava, no v nasledujúcom zábere je otočený naopak. (Lukoh)
  • Pouze zde uvidíme MacGyvera střílet ze zbraně. (Sharky95)

Reklama

Reklama