Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vidya Bagchi přilétá z Londýna do Kalkaty, aby pátrala po svém manželovi, který zde měl jako počítačový expert něco narychlo vyřešit. V samotné Kalkatě však není nikdo, kdo by si na něj nebo jeho práci pamatoval. Vidya navzdory komplikacím v hledání nepolevuje. Jak však spolu souvisejí její zmizelý manžel a starý teroristický útok na metro v Kalkatě? (Vavča)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Těhotná hlavní hrdinka, která hledá manžela a spravedlnost? Skvěle. Tady se toho Indové nebáli a ukázali ošuntělý svět laciných hotelů a hrdinku, která je drsná a zároveň ženská, aniž by vypadala jakože vypadla z komiksu. Je normální, tedy hodně odvážná a drsná, ale pořád postava, o které věřím, že bych ji mohla i někde potkat. Moc jemný a dojemný milostný příběh, vlastně spíš vzplanutí, které k ní pocítí spřátelený policista: zamilovat se do těhotný ženský… ? Tohle je film pojatý odvážně po mnoha stránkách. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tehotná hlavná hrdinka v konšpiračnom detektívnom thrillery, to neznie vôbec zle. Som veľmi rád, že sa tento zaujímavý nápad podarilo rozvinúť do celkom pútavého deja a napínavého pátrania po zmiznutom manželovi, pri ktorom dôjde aj na vraždy a prekvapivé finále, proste na všetko čo k dobrému krimi thrilleru patrí. A to nepočítam super slizkého zabijaka. Nemám rád Bollywood, ale toto sa náhodou podarilo. 75/100 ()

Reklama

lenuse 

všechny recenze uživatele

Indické Tři dny Kondora nebo tak něco. Vidya Balan to zahrála dobře. Ovšem ta překombinovaná konspirace ostatních. V amerických filmech mají zloduši alespoň srozumitelný motiv. Tady mi zůstává nezodpovězená jedna základní otázka: PROČ? Z režisérovy filmografie u mě jasně vede Jhankaar Beats. Ta schválně jestli se to někdy změní. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Neviem skoro nič o indickej kultúre, ani o ich policajných zložkách, ani o živote v Indii a tobôž nie o Indickom filme. Tak tento komentár je len môj nestranný pohlaď ako film na mňa vplýval. Film je napínavý, ma dokonale prepracovaný detektívny príbeh, plný dramatických momentov, je tu aj viacero vražd. Jediné čo mi tu vadilo bol nájomný vrah, väčšieho pobudu a outsidera už zohnať asi nevedeli, tu tvorcovia siahli na milý nadhľad, ale tam by som privítal viac drsnejšiu postavu. Film ma bavil, filmom neodpúšťam zhody náhôd ani priemerné herecké výkony, ale práve v tomto filme ma vobec nerozčuľovali. A film disponuje dokonalým vypointovaným finále, ktoré to vyšplhalo na veľmi silné 4*. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

BOHOVÉ STVOŘILI DÉMONY. PROPŮJČILI JIM MOC. ALE KDYŽ DÉMONI SVOU MOC ZAČALI ZNEUŽÍVAT, BOHOVÉ STVOŘILI MOTHER DURGA. ABY DÉMONY ZNIČILA. ŘÍKÁ SE, ŽE BOHYNĚ DURGA BYLA STVOŘENA SPOLEČNOU SILOU VŠECH MATEK.... /// Když šílenej indickej chemik místo zvolání ,,Heuréka! Pláče!“ drží hubu a pošle vzorek do metra, maj se v Kalkatě indiáni (vím, vím...nejsu blbé...) na co těšit. ŽÁDÁME PASAŽÉRY.... Zajímavej (indickej Steven Soderbergh?) styl vyprávění se zvláštní atmosférou, jako když dvanáctku prokládáš desítkou (pivo uchyláku!). Indická představa thrilleru potěší sympaticky se zamotávajícím se příběhem, do kterýho nejdou namontovat ty jejich barevný tanečky a popěvky (proto ,,jen“ 2 hodiny...), pokusem o romantiku (proto ,,ty“ 2 hodiny...) a dokonalým rozuzlením. Nečekejte Finchera, ale tam v Bollywoodu jsou zase o kousek dál. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Cože? Indickej film bez barevnejch tančících indiánů? Sci-Fi! (hovno sci-fi, thriller to je!). 2.) Rád ponořím nozdry do atmosférou nasáklý Kalkaty. 3.) Thx za titule ,,richja“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

Reklama