Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 2

Recenze (164)

Olík 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že by to mohlo šlapat. Šílená královna nekorektních záležitostí Melissa McCarthy a její oddaný podaný, klidná síla Jason Bateman. No, moc to teda nefungovalo, taková lidovka na dobrou noc. Tuctové, nevýrazné, občas se zasmějete, občas si zakroutíte hlavou, rozhodně se pozastavíte nad délkou. Oba dva už za sebou mají podařenější kousky a tak v jejich filmografii tato komedie, i když určitě neurazí, jednou ranou zapadne. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

S plánem zapadnout mezi ostatní jsem si nasadil svůj trénovaný křečovitý úsměv a čas od času jsem ho doplnil nějakým haha. Ale brzo jsem zjistil, že neobelstím ani sám sebe. Neříkam, že jsem se vůbec nezasmál, ale dost času to byl spíš takovej ten zoufalej smích. Celý to byla taková trapná křeč. Co je ale daleko horší, hrozně často mě film rozčiloval - ten Jason Sandy Bateman Patterson mě hrozně sral, nechoval se jako chlap ale jako buzík. O tom, jak byl příběh nereálnej se snad ani nemá cenu zmiňovat. Přesně tyhle filmy ze mě dělaj morouse, protože pak prohlašuju, že "nemám rád komedie". Takovýhle teda fakt ne, já mam asi spíš rád ty dobrý...když si navíc uvědomim, že jsem za půjčení týhle kraviny vypláznul 3€... (věděl jsem, že to bude sračka, ale kdo by trhal partu?). (30%) ()

Reklama

ywo666 odpad!

všechny recenze uživatele

Nie je to najhorší film aký som videl. Má to pár vtipov, pár zaujímavých postáv (zabijáci + Robert Patrick) a má to pár napinávých sekvencí. Ešte nikdy ma ústredná dvojica nesrala tak ako tu. McCarthy je jedna stará, škaredá, tučná a hlavne krajne nevtipná žena. A hrá totálne otrasnú postavu. Horšie je, že aj Bateman, ktorý býva v pohode, je totálny sráč. Mal som chuť ho prefackať, zobrať mu desiatu a potom ho pochcať niekde v rohu. Trpel som celý film. Preto dávam odpad. Skazilo mi to deň. Toto mala byť super komédia od dobrého režiséra s dobrých hlavným predstaviteľom. Dal by som hviezdu, ale ten sračkoidný záver ma dorazil (jedine posledné tri sekundy stoja za to). Opakujem, videl som aj horšie filmy. Ale nepametám si, že by som tak trpel u nejaké filmu, ktorý mal byť kvalitný!!! Keď idem pozerať sračku za 2 mega točenú v Moldavsku aspoň sa na to pripravým. Idem Grcať. Dopozeral som to iba preto aby som na to mohol nakydať!!! Odpad!!! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

přesně jak už bylo mnohokrát napsáno a řečeno...komedie s obrovským potenciálem,která ale to nejlepší a nejvtipnější ukázala v traileru.Oproti Šéfům je tohle pro Setha Gordona krok zpátky.Bateman působí po vtšinu času poněkud vyčpěle a Melissa McCarthy,která už párkrát dokázala,že umí být opravdu vtipná,jako by se ve filmech nedokázala vymanit z role toho rádoby vtipného a mnohdy spíš nechutného hobita.Co víc ke spokojenosti diváka nepřispívá ani stopáž.Viděl jsem dvou hodinový unrated cut a hlavně ve druhé půlce se snímek stával nepříjmeně zdlouhavým...60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Melissu McCarthy považuji za nepohlednou, neforemnou a protivnou osobu, jejíž osobitý smysl pro humor jsem ještě zcela neodhalil. Na druhou stranu se v tomto snímku vtipných okamžiků našlo docela dost, čekání na každý štěk Genesis Rodriguez bylo velmi vzrušující a jako potěšující vidím to, že se z T-1000 stal zarostlý sympaťák s nádherně pokřivenými hodnotami. Více kladů na tom asi nenajdu, ale snad mi tento snímek přinese alespoň něco pozitivního. Zařízení na výrobu platebních karet už mám, takže už zbývá jen zjistit číslo sociálního pojištění Petra Kellnera a život může začít. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama