Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (164)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JO. ONA NENÍ NEBEZPEČNÁ. TO ČÍSLO TADY JE JEJÍ VÝŠKA. JE TO HOBITÍ VÝŠKA. HONÍM BILBA..…“ /// Nesympatická svině štípla chudákovi identitu. Banka dělá ,,hmm“, policie dělá ,,hmm“ (vlastně ne, dělá ze sebe čuráky. Nebo to tam tak funguje?). Zábavy – jako ftipu – ani špetka. Jen takovej ten pocit, jak někdo ubližuje slušnýmu člověkovi (prostě k popukání). Bohužel ani ten chudák není zrovna nejpraktičtější a tak sled událostí je několiksetkrát viděný klišé a navíc nesympatický. Vtipy s tlustou osobou. Vtipy s nesympatickou osobou. Vtipy s nesympatickou mafií…. Melissa není Zach Galifianakis. Její ulhaná a nadržená sociopatka v týhle divný road movie (třičtvrtě filmu cestujou, takže co?) je většinu času trapná a bohužel i optimismu si tady užijete ,,za mák“. Tomu filmu by snad jedině pomohlo, kdyby skončil špatně. Tak nevím – mám dát 4*? ,,dělám si prdel!“ /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem na nešťastný silnější ženský, co jsou píče (ale věřím, že se polepší) a dělaj si to ve vaně sprchou. 2.) Nesnáším rozumný a pohodový komedie. 3.) Thx za titule ,,arilka “. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Seth Gordon sa po dvoch rokoch vytasil s novou komédiou,u ktorej každý dúfal že naviaže na úspech a kvalitu Horrible Bosses. Tak sa nestalo. Pravdepodobne za to môže chabý scenár, ktorému chýba humor a ten pocit chabosti umocňuje aj super-nepodstatná "krimi" zápletka. Aspoň že to je fajn obsadené, i keď Melissa už začína trošičku liezť na nervy (som zvedavý kedy to eskaluje do budu kedy ju fakt začnem neznášať). Snaha bola - nevyšlo to, poďme ďalej. ()

Reklama

TEKAS 

všechny recenze uživatele

První třetinu jsem se hodně nasmála. Pak to šlo trochu dolů a občas se něco trochu vleklo a nemohlo to dopadnou jinak než dobře, to bylo jasné už na začátku, ale šla jsem na to, abych se uvolnila od tlaku státnic a pobavila se a tento cíl jsem naplnila na 120%, mohu tedy zhodnotit svou výpravu jako úspěšnou. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Seth Gordon se po velmi dobrých Šéfech na zabití pokusil o regulérní film s regulérním příběhem a dopadlo to špatně. Scénář nabízí omleté téma o střetu dvou různých povah, bohužel ale nefunguje. Autoři zvolili tu nejjednodušší cestu - když nevíš co dál, začni vtipy opakovat a to je většinou cesta do záhuby. Na začátku je ještě film poměrně vtipný a místy vzbudí pousmání, jenomže s přibývajícím časem nudí. Úplný konec navíc zabředne do laciné melancholie a tahání citů a tím pádem se takřka úplně pohřbí. Skoro dvě hodiny jsou moc a chatrný příběh stopáž neutáhne. Z naznačených zápletek s lovci lidí se nevyklube zhola nic a vyšumí do ztracena. McCarthy pár fórků prodá, jenže brzy je dost otravná a protivná, ale alespoň se snaží hrát. To se nedá říci o Batemanovi, který je strašlivě nevýrazný a necharismatický a jeho postava je tím pádem ještě víc ňoumovitá, než bylo zamýšleno. Potěší snad jen Robert Patrick v miniroli lovce lidí, ten to ale rozhodně nespasí. Identity Thief (další z příkladů filmů, kde je český název úplně mimo) je podprůměrná komedie, která je místy vtipná, ale postrádá nápady a originalitu. A to k úspěchu nestačí. 40% ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Namiesto zábavy som každých 15 minú kukal na hodinky .Zopár úsmevných momentov je na vyslovene komédiu sakra málo. Je to skôr dramedy ako comedy.Pozrieť sa to dá ,ale to je tak asi všetko.35%.Prestrihať a skrátiť o pol hodinu a jednu dve hviezdy aj prihodím.Chcelo by to taký bleskový strih Guyia Ritchiho. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama