Reklama

Reklama

Třicátník Jacky Bonnot je talentovaný kuchař a ctitel velkého kuchařského umění. Sní o úspěchu a o tom, že si jednoho dne otevře vlastní restauraci. Finanční situace jej nutí přijímat podřadné práce, které si však není schopen udržet. Život se mu změní ve chvíli, kdy mu cestu zkříží slavný šéfkuchař Alexandre Lagarde. Zavedenou pozici Alexandra Lagarde totiž ohrožuje finanční skupina vlastnící síť jeho restaurací… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (202)

Wewerush 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá francouzská komedie postavená na odlišnosti dvou hlavních herců. Není to sice nic světoborného, ale musím se přiznat, že mě to stačilo. Jean Reno ze své komediálnosti z dob Návštěvníků nic neztratil a Michaël Youn, kterého jsem viděla v tomto filmu poprvé, rozhodně obstál vedle takové hvězdy. Já si prostě nemůžu pomoct, ale mě to fakticky bavilo. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem milá jednohubková komedie made in France, která sice nenabízí nijak odzbrojující vtipné momenty. Na jeden příjemný večer to s těmi několika fajn scénami bohatě stačí. Jeden z těch filmů, který bych se kdykoliv nebál pustit rodičům, i když z něj budeme mít všichni hlad. Jenom je škoda, že Jean Reno už pomalu vypadá, jak kdyby vyžral všechny zásoby tamní kuchyně. ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

S klidným srdcem můžu dát 75 %. Je to komedie a přece se u ní nezasmějete, který komik tohle dokázal a přitom jeho filmy jsou klenot francouzské filmografie? Lous de Funes. Tady se to podařilo i Renovi. Jediný minus pro mě by Michaël Youn v druhé z hlavních rolí. Nějak mi nesedl, ale to není problém filmu. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Zde není co tak rozepisovat. Francouzská produkce nám předvádí lehčí komediální jednohubku, která vám zpříjemní nějakou tu chvíli nudy. Čeká na vás příjemné herecké obsazení, které vás bude provázet po celou dobu. V jednom Vás zklamu i přes všechny tyto klady se na film budete po druhé dívat už s obtížemi, ale pokud máte rádi seriály a pořady o vaření, tak budete potěšeni. ODDECH!!! ()

Casablanca 

všechny recenze uživatele

Je dis OUI, CHEF!!! Myslím, že film není hanbou klasické francouzské komedii... Měla bych připomínky k českým titulkům, které občas byly až příliš strohé, což ubíralo na kouzle některým slovním výměnám. Oběma hlavním představitelům role sedly, trio pomocníků v kuchyni mě taky bavilo, krásné Francouzky jen potvrdily můj názor na to, že mají nějaké skryté tajemství na život. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • V Polsku je snímek uváděn pod názvem Faceci od kuchni, což lze přeložit jako „Kluci z kuchyně“. Španělští diváci zase do kin půjdou na El chef, la receta de la felicidad, tedy „Šéfkuchař, recept na štěstí“. (Beer Ceps)
  • Premiéra snímku proběhla na festivalu Berlinale 2012. (Krissty)
  • Daniel Cohen psal scénář, aniž by počítal předem s účastí Jeana Rena. Poté, co se ukázalo, že roli Alexandra hrát bude, bylo nutné některé repliky přepsat, aby byl Reno spokojený. [Zdroj: Deník Metro] (hippyman)

Související novinky

Dny francouzského filmu

Dny francouzského filmu

10.02.2013

Ve dnech 14. až 20. 2. v kině Lucerna a 21. až 24. 2. v kině Atlas proběhne přehlídka Dny francouzského filmu. V Lucerně ji odstartuje jeden z nejskloňovanějších snímků posledních dnů, film Michaela… (více)

Best Film Fest 2012

Best Film Fest 2012

08.12.2012

Volné seskupení čtyř klasických artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 13. do 19. prosince tohoto rokuBEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů… (více)

Reklama

Reklama