Reklama

Reklama

VOD (1)

Po brutálním vyvraždění americké rodiny, která byla na dovolené na francouzském venkově, byl ze zločinu bez důkazů obviněn podivínský muž žijící nedaleko místa činu. Podezřelého se ujímá americká obhájkyně Kate Moore (A. J. Cook), která se společně se svým týmem snaží místní úřady pomocí vědeckých metod přesvědčit o mužově nevině. Když Kate začne zkoumat mužovu rodinnou historii, objeví důkazy, které poukazují na znovuzrození dávno zapomenuté legendy. Krvavý masakr pokračuje a Kate musí udělat vše, aby v nastalém chaosu přežila a zabránila jeho šíření. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Advokátka má na starosti podivína, ktorému sa pripisuje vyvraždenie jednej rodinky. Popri vyšetrovaní zisťuje, že chlapík je pravdepodobne vlkodlak a problémy následne nastanú, keď sa mu podarí utiecť. A tak sa po Bukurešti rozpúta naháňačka históriou skúšaného monštra a zvedavých vyšetrovateľov. Vlkodlačí found footage horor; bohužiaľ však nie príliš vydarený. Vlastne je to len tradičná, o realizmus a dokumentárnejší prístup sa snažiaca FF forma, v ktorej je obsahovo zakomponovaný vlkodlačí motív. Ten sa však podľa môjho názoru moc využiť nepodarilo, film ničím neprekvapí ani nenadchne a je iba na úrovni bežnej pásovej produkcie found footage hororov. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

K žánru horor, treba ešte doplniť krimi, pretože ono to v celku bolo vyšetrovanie prípadu o vine - nevine chlapíka, ktorý bol obvinený z vraždy turistov. Tých hororových prvkov je tu pomenej, škoda nekvalitného strihu, ktorý totálne zabíja akčné sekvencie a prakticky vidíte len zlomok toho podstatného čo má kvalitný horor obsahovať. Ale nieje to až tak zlé, pár dobrých scén (zábery na "vlkolaka" z helikoptéry, alebo z činžiaku - skok a pod.) sa tu nájde a i efekty spĺňajú ako-takú kvalitu, že by som mal byť na niečo veľmi nasraný? , to vôbec nie. Tých filmov o vlkodlakoch až tak nieje, preto poteší aj takýto kúsok. ()

Reklama

M.Myers 

všechny recenze uživatele

Tontokrát nebudu na W.B. Bella tak přísný, jako u jeho předchozího počinu... Pravdou však je, že první polovina filmu nenabízí téměř nic a když jsem viděl ten úvod s roztřesenou a samozřejmě rozmazanou kamerou, přemýšlel jsem, že to vypnu. No, když se však dočkáme druhé půle snímku, začíná poměrně svižná řežba, kde o krvavé a drtivé útoky není nouze. Škoda jen epileptického střihu, při většině akčních scén. A ještě musím poznamenat, že do role záporáka vybrali velice dobře, ten chlap budil respekt. Pro mě slabší tři hvězdy, ale nebýt stále se opakujících nedostatků(hlavně v akčních scénách), mohlo být určitě lépe. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

U vlkodlačích filmů už asi nejde moc vymyslet Co, ale s tím JAK se, zdá se, ještě dá něco udělat. První půlka filmu, tvářící se jako neobyčejně obyčejné soudně-kriminální drama je právě tím povedeným krokem. Snad i proto, že tušíte, že víte, že jen u toho nezůstane, to má hodně silnou atmosféru a musím říct, že mě z té stále ještě realistické části dost mrazilo. Pak se pravda projeví naplno, dojde k pár povedeným scénám, jimž digitální provedení neškodí zase až tak moc, jak by se zdálo, Trošku to filmu ale pokazí zbrkle akční závěr, který to celé (s)hodí do ranku tuctových levných sračiček poslední doby. Což je trošku škoda. Ale film, už pro vcelku příjemné a pestré herecké obsazení, rozhodně stojí za pozornost. Tomu WER! 3,5* ()

oLí 

všechny recenze uživatele

No, škoda. Příběh ujde, to film ustojí. Zvrat taky dobrý. Vlkodlak za mě výbornej a jedna dokonalá (i když pár vteřinová) scéna - pole - běh - vrtulník - hudba. Co se ale vážně nepovedlo jsou naprosto idiotský, zbytečný a otravný lekací scény jak přes kopírák, hodně nelogičností ( obhájkyně a její kámoši si jdou s policií kam se jim zachce a ještě jim kecaj do práce - to jako fakt ? ). Akční scény a střih bída i pro oko obyčejnýho diváka. Jako celek to nedrží , ale jsou tu v menší míře věci povedené, díky kterým se na film podívat vyplatí. 4/10 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Když se Gavin (Simon Quarterman) holí, poslední věc, kterou si oholí, je levé obočí, ale v následující scéně, kdy se začne dívat do zrcadla, je obočí neoholené, a stejně tak, když začne křičet do zrcadla v dalším záběru. (Johnny.ARN)
  • Slovo „vlkodlak“ je ve filmu použito třikrát: poprvé ve zprávách, které Gavin (Simon Quarterman) sleduje online; podruhé jej vysloví Eric (Vik Sahay) a potřetí zazní v poslední větě filmu, kterou pronesene Gavin. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Stanleyyyy)

Reklama

Reklama