Reklama

Reklama

Jessabelle

  • Česko Jessabelle: V tváři démona (více)
Trailer 1

Jessie po tragické nehodě přijde o snoubence a sama zůstane ochrnutá. Aby našla klid, nastěhuje se do starobylého domu v Louisianě, který kdysi patřil jejímu otci. Brzy se tam však začnou dít podivné věci a Jessie najde záhadný vzkaz od své matky, která zemřela před mnoha lety. Brzy pochopí, že tento dům je už dávno obýván i nějakou jinou bytostí. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

tron 

všechny recenze uživatele

Nič extra, pokojne zostaňte sedieť - len ďalší rutinný béčkarský horor v poradí. Poteší dusná južanská výprava (milujem ten kraj) a fajn herci v čele so Sarah Snook a Davidom Andrewsom. A klamal by som, ak by som tvrdil, že to nemá pôsobivú atmosféru a pár strašidelných momentov. Inak ale žiadna sláva, taká žánrová "klasika" povedzme. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct? Scéna, kde Jessabelle leží v posteli, za záclonkou sedí na křesle druhá Jessabelle a přibližuje se, tak to jsem málem dostal infarkt, ale oproti tomu třeba zase závěrečná scéna, kde si to Jessi hasí po molu a řve, tak to jsem měl co dělat, abych se nezačal smát na celé kino. Nevyvážený film se špatným scénářem a v kině to zvukově přehulili, takže mi explodovaly ušní bubínky, jako vejice v mikrovlnce. Na zvuku se mi ovšem líbila část, kde máte pocit, že za vámi někdo proběhl. To se mi projel po zádech děda mráz i se saněma a koňským trojzpřežením. ()

Reklama

KoRner 

všechny recenze uživatele

Horor bez hlavy a päty s absolútne nesympatickou hrdinkou. Nerozumel som spúšťaču toho všetkého, ani jej iracionálne konania. V dome ostať za každú cenu, aj keď je tam zopár slušne napínavých scén, to už dnešného diváka nepresvedčí. A čím sa to viac snažia tvorcovia zauzliť a prekvapiť nečakanou pointou, tým viac sú nechcene smiešnejší. Akoby každú stránku napísal iný tvorca nezávisle od toho druhého. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Dokonalý, stoprocentní recyklát již tisícikrát viděného... Televizní Jessabelle nepřináší zcela nic nového, inovativního či snad dokonce nečekaného či překvapivého, jen předkládá zcela sterilní příběh, který lehce znalý divák prokoukne během pár úvodních minut... Stejně jako v případě Annabelle jde o nudný prefabrikát bez jakékoliv atmosféry, zato plný otřepaných klišé... Duchařské horory jsou mrtvé... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Annabelle bylo jedno z větších zklamání tohoto roku, ale Jessabelle vše překonala. Čekal jsem podle traileru konečně pořádný duchařský horor, ale místo toho jsem dostal lacinou srajdu bez nápadu. Najde se pár slušných scén, dokonce i jedna povedená lekačka, ale tím jsem skončil. Příběh a děj úplně o ničem a závěr nemohl dopadnout hůře. Do toho atmosféra úplně zmizela, nebo spíš od začátku žádná nebyla. Potenciál na dobrou duchařinu byl, ale nebyl využit a to dokáži ocenit každou prkotinu .. 2/10 = 29% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Asi po deseti minutách filmu leží Jessabelle (Sarah Snook) v posteli se závěsy a myslí si, že přes závěs něco vidí, a tak ho odtáhne, ale v dalším záběru kamery je vidět, že je opět zatažený. (Johnny.ARN)
  • Jessabellin náhrobek byl vyroben z masivního betonu, vážil 40 liber a po natočení filmu ho odkoupil sběratel v severozápadním Pacifiku. (Johnny.ARN)
  • Vzhledem k tomu, že videa byla ve skutečnosti natočena pro skutečnou dceru, která se stala hrozivým duchem, matka by skutečné dceři neříkala, že nějaký hrozivý duch v domě ji chce vyhodit, protože je to její dům. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama