Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa sústredí na plachého chlapca menom Mizumura Shinta, ktorý je sirota. Shinta vedie normálny život, ktorý sa zmení, keď stretne rumunské dievča menom Lilith. Tá vyzerá ako normálny človek. V skutočnosti však červenooká Lilith pochádza z Transylvánie a neznesie slnečné svetlo, pretože je upírka. Keď Shinta zistí, že je vlastne lovec upírov a nástupca línie Romuald, musí sa s týmto bremenom, rovnako ako s Lilith, nejako vysporiadať. (Carol Pifková)

(více)

Recenze (2)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Středoškolák Mizumura Shinta vede převelice nudný a obyčejný život. Střežen svou žárlivou kočkou a zrovna tak žárlivou Prsomírou Chizuru, jež nenachází odvahu vyznat se ze svých tužeb po pořádné masáži ňader i partií ještě o poznání intimnějších, domnívá se zřejmě, že žije jak se sluší a patří, plně. Nic nemůže být pravdě vzdálenější a nezmění to ani příchod necudné cuchty Kishimito Lilith doprovázené slizkým vlkodlakem Cammotem, jenž nadevše miluje vůni panenské blány. +++++ Absurdní úděl Kishimotin prý vyžaduje, aby ji Shinta naplnil svým semenem a zplodil potomka. Kishimoto není z vize souložení právě na větvi a nejdraději by své obtáhnutí měla co nejdříve za sebou. Vnucuje tedy své pohlaví Shintovi, v kontrastu k Chizuru, bez skrupulí a agresivně, což Shintu děsí a Chizuru vytáčí. Tato ústřední zápletka má na vyprávění hned několik obludných důsledků. S úspěchem ničí divákův mozek rádobykomikou, především hysterickými výstupy Chizuru vylepšující své tělo srkze cvičení před telkou plnou afektovaného svalouna, přičemž natřásá prsa tak, až se divák bojí, že se jí tam utluče máslo. K zahození tvůrcům není ani možnost ukazovat krajkoví Lilithina spodního prádla a dát divákovi odhadnout, jak se vyvinuly její stydké pysky. Velmi se vyvinuly. Konečně tu máme možnost nechat Shintu panicky se zajíkat, asi tak jak to činí třináctileté holčičky v představách hodně naivních staromilců. +++++ Víme z jiných anime, že takové zajíkání doprovázené párem laskavých činů probudí i v cynických Lilith pocit, že vagína není něco, do čeho se jen tak mimochodem cáká trocha spermatu, ale orgán citlivý, vybíravý a srdce poslušný. Dík tomu jistě trochu zchizurovatí. +++++ Ale abych pro pohlavní nezapomněl na to hlavní. Kishimoto má projevit své upírství a Shinta upírobijství. Ačkoliv jsem během sledování prvního dílu často odvracel zrak, zaregistroval jsem, že již během prvního dílu rozmístili autoři do děje několik figurek, s kterými může ústřední dvojka bojově interagovat a i jiné věci činiti. U dvou jsem se dokonce dozvěděl, jakou barvu mají jejich kalhotky. +++++ Inu, evoluce anime je složitá, některé větve bizarní, leč Darwin vás poučí, že nejúspěšnější v boji o přežití nebývají nutně složitě uspořádané organismy, nýbrž právě naopak, třebas bakterie způsobující různé nemoci. Holy Knight na základě prvního dílu právě za takovou bakterii považuji. Aby však fanoušci neřekli, že jim kazím hodnocení zdařilého počinu, který teprve v dílech následujících ukazuje svou hloubku (asi hloubku různých pochev), komplexitu, zábavnost, ba uměleckost, políčko hodnocení nechávám prázdné. Nicméně nerad, velice nerad. BTW - Plácli tam i svatovítskou katedrálu. Svaté jim není nic. ()

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Mám pocit že jsem něco podobného už někdy viděl... ah, ano, Rosario to Vampire a Moka... No, kozaté dívčiny jsou tento rok v módě (očividně) a autoři si už nedělají problémy s odhalováním ženského poprsí v ne-hentai anime... Inu, tři * za to, že jsem horší hodnocení nikdy nedal, ale kravina to teda byla.. ()

Reklama

Reklama