Reklama

Reklama

Wanted Melody

Krátkometrážní / Animovaný / Western
Francie, 2011, 7 min

Recenze (6)

Dizzy_eM 

všechny recenze uživatele

Western jak má být! krátce, stručně, výstižně :) líbí se mi, že autor ponechal "obličeje" prázdné, bez výrazu... Scéna z řeky nepřekonatelná, ale pobavilo mě i realistické vyobrazení spícího KOKOvboje :-D mužská část bude pravděpodobně zklamána nenaplněným koncem, přiznám se, že i já tajila dech... no obří vagína se nekonala (vyvrcholení se třeba dočkáme v pokračování z dob obrů a mutantů ;) ale i tak těch 7 minut rozhodně stojí za shlédnutí... https://www.youtube.com/watch?v=ozZ6HzumC_o ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Doslova a do písmene KOKOTINA :) Myslim si, že z daného námětu šlo vytěžit daleko víc, byť je stejně neuvěřitelně absurdní.Scénka v řece neměla chybu, hezká hudba a konec bez kundy :/ 55%. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné. Pár pinďásků a takový film! Romantika, dobrodružství, touha, osudovost! Prostě nádhera. Ikdyž sympatie k hlavním hrdinům lze pro heterosexuální muže hledat jen s obtížemi. Nádherná hudba dokresluje osudovou lásku hlavního představitele a značně připomíná Tenkrát na Západě. Perfektní jsou i vtípky (hlavně finta s ponořením se do studené řeky). Během šesti minut toho opravdu nešlo vymyslet víc a líp. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama