Reklama

Reklama

Ten třetí

  • Velká Británie Third Person (více)
Trailer 1

Film scenáristy a režiséra Paula Haggise vypráví tři příběhy o lásce, vášni, důvěře a zradě propletené v mnohovrstevnaté dějové linii, která připomíná autorův oscarový snímek Crash. Příběhy se odehrávají v New Yorku, Paříži a Římě. Tři páry, které spolu zdánlivě nemají nic společného, vzájemně pojí hluboké vazby - milenci a odcizení manželé, ztracené a nalezené děti. Hvězdně obsazený snímek Ten třetí, v němž se představí oceňovaní herci Liam Neeson, Adrien Brody, James Franco, Olivia Wildeová, Mila Kunisová, Kim Basingerová a Maria Bello, je víc než jen sbírkou milostných příběhů... Je to záhada, tajenka, v níž se pravda dostává na povrch v záblescích, vodítka jsou postřehnutelná jen koutkem oka - a nic není takové, jaké se zdá. (Cinemax)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (167)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Po mym milovanym Crashi další Haggisova vyvedená mozaika; až do poslední chvíle nečitelná, ale o to cennější. Hvězdičku strhávám za brutálně přetaženou linku s Milou, která na mě působila jako normální zjevení, vyloženě nepatřičně. Naopak další dvě dámy se ve svých rolích našly a předevšim Moran Atias s Adrienem Brodym utvořili co do humoru a sex-appealu naprosto dokonale vyváženej pár. Takže zase jednou spasiba, mistře Haggisi... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Plejáda známých tváří, poutavý úvod, několik příběhů, spousta otazníků. Bavilo mě to, ale postupem času poutavost i zvědavost opadala (naštěstí příběhy kompenzovaly pomalejší tempo) a ani na konci jsem nedokázal rozlousknout, jestli mi tvůrce chtěl sdělit něco víc, než jsem pochopil. Film má svou hloubku, má co do sebe, ale stále si říkám, že mi něco muselo uniknout. # [monitor, 5.1, no sub] # příběh *** | hudba *** | humor – | akce – | napětí – | pustil bych si znovu ** ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Mindfuck o smrti ne lásce. Haggis s přehledem servíruje několik dějových rovin přičemž je poměrně jasné co je záměrem a jak do sebe všechny linky zapadají, jen občas něco nehraje. Není úplně košér s vyprávěcí linkou, protože detaily se liší. Chytrá vztahovka, mylně přijímaná jako romantický film těží především díky výborným hercům v hlavních rolích (Neeson pro změnu neakční) i ještě (naposledy) před-těhotenského těla Olivii Wilde. Nejsem si jistý jestli šlo o artovku schválně nebo omylem, ale rád si to dám znovu. Nechce to jít z hlavy... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Takhle se lidi nechovají, takto jednají postavy nepříliš dobrého románu, které na dálku šustí papírem a krkolomnými pokusy romanopisce dostat je do nějakých prekérních situací za každou cenu. Tady tuto marnou snahu zastupuje skleróza, takže postavy furt něco důležitého zapomínají (ať už záměrně nebo omylem), případně nemůžou něco stihnout a nahánějí se (často zbytečně) po telefonech. Film je otravný a ani konstrukce, že některé postavy jsou reálné a jiné vymyšlené, tomu nepomáhá, protože uměle a neupřímně působí skoro všechny figury. /15. 8. 17./ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $1,021,398Tržby Celosvetovo $2,192,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $139,493 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $427,420 //počet predaných kusov ?║ tak toto sa trošku stráca v obsahu, zmetená hra na umenie, Paul Haggis ako na hojdačke raz mu to výjde druhý krát nie /50%/ ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2013 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama