Reklama

Reklama

Ten třetí

  • Velká Británie Third Person (více)
Trailer 1

Film scenáristy a režiséra Paula Haggise vypráví tři příběhy o lásce, vášni, důvěře a zradě propletené v mnohovrstevnaté dějové linii, která připomíná autorův oscarový snímek Crash. Příběhy se odehrávají v New Yorku, Paříži a Římě. Tři páry, které spolu zdánlivě nemají nic společného, vzájemně pojí hluboké vazby - milenci a odcizení manželé, ztracené a nalezené děti. Hvězdně obsazený snímek Ten třetí, v němž se představí oceňovaní herci Liam Neeson, Adrien Brody, James Franco, Olivia Wildeová, Mila Kunisová, Kim Basingerová a Maria Bello, je víc než jen sbírkou milostných příběhů... Je to záhada, tajenka, v níž se pravda dostává na povrch v záblescích, vodítka jsou postřehnutelná jen koutkem oka - a nic není takové, jaké se zdá. (Cinemax)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (167)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

I bída může mít velké ambice, stačí se převlíknout za vztahovou artovku s tématem vykoupení, následně diváctvu zavázat oči, třikrát zatočit a tápejte si v hlubinách pisálkových běsů v podání ponuré party, sestavené ze zvučných hereckých jmen... jinými slovy - komu se nechce topit v nudě a zároveň řešit rébusy zakleté do podivných slovních hříček a prudkých změn nálad i výrazů, ať poslední kousek Paula Haggise vynechá, pokud se tedy nějak hlouběji nezajímá o psychohygienu literárním ležákem roku. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Paul Haggis vykašlal na tři různé příběhy na třech různých místech, možná by to mělo smysl, ale takhle se jakýkoli vyšší význam ztrácí. Provázanost postav je naprosto směšná, protože vzhledem k tomu, že sledujete všechny tři, očekáváte provázání. Takhle jsou to jen tři náměty na jednom místě, kdy rozhodně scenáristicky vedou Liam Neeson a Olivia Wilde, nejvíce pak baví asi Adrian Brody. Škoda, ta část se spisovatelem se mi zamlouvala moc. Ale tohle prostě nejí konzistentní dílo. To měl být povídkový film a ne něco, co si hraje na víc. ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Skládačková přehlídka plná zvučných jmen, což (alespoň protentokrát) znamenalo i skvělé výkony. Nedokázala bych říct, kdo z nich vyčníval nejvíc. Všichni byli skvělí. Co se týče scénáře, tak smekám, jen místy mi to tím množstvím tragických náhod připomnělo styl" Romeo a Julie". (Tím myslím, že několik okamžiků pro mě bylo lehce na hraně uvěřitelnosti protože mi prostě mozek nedá a vyhodnotí to množství tak málo pravděpodobných nehod-jako vysoce nepravděpodobné :D) Ale celkově se mi film moc líbil, i všechny ty zápletky, které nebyly nudné ani otřepané, jak se často u těhle spletitých puzzlovitých filmů stává. Moment překvapení se také konal a to hned několikrát. A v neposlední řadě audiovizuální stránka je taky hodně povedená. Trošku slabší 4 hvězdičky, ale pořád čtyři. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Plejáda známých tváří, poutavý úvod, několik příběhů, spousta otazníků. Bavilo mě to, ale postupem času poutavost i zvědavost opadala (naštěstí příběhy kompenzovaly pomalejší tempo) a ani na konci jsem nedokázal rozlousknout, jestli mi tvůrce chtěl sdělit něco víc, než jsem pochopil. Film má svou hloubku, má co do sebe, ale stále si říkám, že mi něco muselo uniknout. # [monitor, 5.1, no sub] # příběh *** | hudba *** | humor – | akce – | napětí – | pustil bych si znovu ** ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Hranice mezi autorovým životem a životem postav, které vytváří, někdy bývá velmi tenká a jejich vzájemné spojení často není pouze imaginární.. Spisovatelský mindfuck s hvězdným obsazením a skvělými hereckými výkony, které z části zachraňují míst velmi stručnou charakteristiku jednotlivých postav. Dostala mě především dvojice Liam Neeson a Olivia Wilde, mezi kterými byla ta chemie skutečně znát. Schválně, kdo z vás bude mít po skončení filmu jasno. Já se přiznám, že byl trochu na vážkách a svůj názor si ověřil až zde v komentářích. 4* ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Úvodné titulky a prvá časť záverečných je rovnakým písmom, aké je na presklenej stene v izbe postavy, ktorú hrá James Franco. (megajalec)
  • Mila Kunis mala hrať pôvodne Annu. Po prečítaní scenára ale požiadala o postavu Julie. (megajalec)

Reklama

Reklama