Reklama

Reklama

Virus lásky

  • Velká Británie Prey
Krátkometrážní / Horor / Komedie
Velká Británie, 2011, 8 min

Obsahy(1)

Frankovi domluvil jeho nejlepší kamarád rande naslepo, chudák však neměl nejmenší tušení, co mu v restauraci naservírují. Brzy bude nebohý Frank na úprku, zatímco se Londýnem bude šířit děsivá nákaza, jež promění nakažené lidi ve vraždící sex-maniaky… (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Slušný kraťas, který sází především na překvapivou závěrečnou pointu, ta však pro znalé publikum funguje pouze z poloviny. Přesto děsivé scény, jsou děsivé, flashbacky pěkně nafiltrované a celkově za vizuální stránku zaslouží film pochvalu. Co ovšem pochvalu nezaslouží, je přestavitel hlavní role. Jeho "zděšený" výraz opravdu nemá s přesvědčivým herectvím nic společného. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Třetí film Bloody Cuts a tentokrát velmi podařený... v pár minutách napěchováno mrazivé napětí s výbornou lekačkou..herci sice nejsou z těch nejlepších ( spíš teda ten Patyzón v hlavní roli se mi nelíbil) a ani závěr se moc nepovedl..ale v rámci tvorby Bloody Cuts jde o výborný snímek ( od nich doporučuji Dead Man´s Lake a naprosto famozní Suckablood) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Chlapi dávejte si bacha, co sbalíte v baru nebo diskotéce, protože se vám může taky klidně stát, že dopadnete stejně, jako hrdina tohoto snímku…Virus lásky – takový název dostal tento snímek a pokud přežijete lehce zmatený úvod (který mi lehce připomínal moje stavy po návratu z hospy…) dostaví se docela zajímavý, ponurý námět (i když ne zrovna originální), který vyvrcholí slušným závěrem – ten jistě uspokojí diváky a i díky němu dám lehce nadprůměrné hodnocení (60%). Jinak Jessica Blake (jako Banshee) je vskutku pěkná děva… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Muži sú svine(?) a ženské si to vždy zlíznu. Alebo je to naopak? Zrejmý pokus o mix morálneho podtextu s J-hororom. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Taký ten pocit, keď človeku ktorý sa už narodí s poškodením sluchu napíšešv titulkoch popis že po chodníku klepkajú opätky alebo keď priradíš 5* 13 minútovému kraťasu aj keď tento má 8...chápem frustráciu človeka ktorý svoj kraťas nenájde ale dá sa požiadať o jeho zaradenie do databázy a ozaj jej správcovia reagujú väčšinou pohotovo. Lepšie ako priradiť hodnotenie inému filmu iba preto že má rovnaký názov. ()

Mythago 

všechny recenze uživatele

Pár minut jsem musel vzpomínat o čem to vlastně je, než jsem začal psát. A o čemže to je? Prej o ničem? No v podstatě ano, i když má to svou světlou chvíli (schválně jestli si to světlo na konci tunelu taky najdete). Když už jsme u toho konce, neslyšeli jste, že by měli v dohledné době přiletět máyové a všechno zničit? A trochu předčasně, šťastný valentýn. ()

Reklama

Reklama