Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Adhak

Adhak (hodnocení, recenze)

Myslim ze na tento film titulky nepotrebujete, pretoze tejto anglictine musi rozumiet kazdy... Medvedík ma presvedcil ze jedine miesto kde mam hladat "lasku" je Thajsko,  film splnil presne to co som od neho po prezreti traileru ocakaval, prijemne stravena hodinka aj pol 

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

velky biely Hulk ma velke citlive srdce a hlada svoju vyvolenu. Vtipne,smutne,pohodove.

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

Dlee: Díky za upozornění :) zrovna jsem si řikal, co si večer pustím :D

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Nebyl náhodou k tomuto krátkometrážní film?

EDIT: Podíval jsem se na profil režiséra, krátkometrážní snímek jsem viděl už opravdu dávno a zaujalo mě zobrazení Dennise.

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

Dneska jsem viděl film Dennis a hodně se mi líbil, tudýž se na tohle hodně těšim. Trailer vypadá slušně!

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

veľmi rada by som si ho pozrela,ked je víťazom Sundance-u..takže na ARTFILMFEST v Trenčíne určite zavítam..

Reklama

Reklama