Reklama

Reklama

Divoký víkend Beara Gryllse

(seriál)
  • Česko Bearův víkend v divočině se Stephenem Fryem (více)

Obsahy(1)

Tentokrát si specialista na přežití v divočině Bears Grylls zve do svého světa slavné osobnosti, které nemají s divokými končinami naší planety žádné zkušenosti a společně prožívají dobrodružný víkend mimo civilizaci. (sator)

Recenze (5)

Indy21 

všechny recenze uživatele

Další věcička od Beara. je spíš oddechová záležitost a někdy i na zasmání. Jinak spokojenost s tím to pořadem. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý seriál, není to sice Nutné k přežití, ale i takováhle oddychovka s celebritami není špatná, ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Je to na zváženie, či dvojdielny dokument nazvať seriálom. Ale škoda, že to nemalo dielov viac, aj ked to boli len také rýchlozostupy. Hodnotenie: 80% ()

Sharlis odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútny odpad. So survivalom to nemá nič spoločné, toto je obyčajná reality show. Bear sa akurát 45 minút prechádza s celebritou, ktorá rozpráva o svojom živote. V každej časti je segment, kde nastane prekážka, ktorú akože celebrita nevie zdolať, ale potom sa prekoná a zvládne to (napr. strach z výšok a podobne), potom nasleduje 5 minút motivačné okienko, kde mi Miranda Hart rozpráva aký mala ťažký život a ako jej 2 dni s Gryllsom v mestskom parku otvorili nové rozhľady. Koncept je rovnaký ako Running the WIld, ktorý práve beží na TBC alebo kde. 2 dni s celebritou, všetko pripravené scény, prosím vás Jonathan Ross tam v "náročnych survival podmienkach" chodí v pyžame, no koho toto kurva zaujíma... ďalšieho Beara Gryllsa už rozhodne sledovať nebudem, zmenil sa na acting bábku. Najviac ma zabili tie prestrihy a reklamy na Wallmart, kde mi Grylls hovorí, aby som si vo Walmarte kúpil nož na survival :-( Tak to dopadol... ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

"Beta" Grylls společně s "městskými" celebritami, které se rozhodly, ať již dobrovolně, nebo ne, plazit se společně s Bearem blátem i skákat ze skal. Vtipné, s ještě roztřepanější kamerou, a ne tak přehnané jako v Ultimate Survivalu. Přesto jde z části o "jiný pohled" na známé celebrity, a tím i jejich sebe prezentaci. Ale to mně osobně nevadí díky komediální stránce, která oproti jiným dokumentům přináší svěží změnu. Pozorovat celebrity, které se v životě nedostaly z města, je sranda. Ke konci každého dílu najdeme i krátké osobní okénko dané celebrity. 75 % ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama