Reklama

Reklama

Život slavné herecké manželské dvojice Richarda Burtona a Elizabeth Taylorové byl plný vzájemné lásky i nenávisti a vzbudil spoustu rozruchu ve společnosti... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (20)

Patw 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan byla skvělá volba pro ztvárněný Elizabeth Taylor, ať už vzhledem tak i hraním. Lindsay ve filmu předvádí výkon, který nepředvedla už dlouho (a nebo jsem jí už jen postrádal). Kostýmy i prostředí vše je dobře udělané. Občas mi hudba ve filmu připomínala jak z nějakého filmu od Rosamunde Pulcher. V určitých momentech je hodně znát použití "zeleného plátna". Je to klasický (povedený) televizní film. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tvůrci Liz & Dick tak neobratně balancují na hraně mezi biografickým dramatem a jakýmsi kvazidokumentem, přičemž ani jedna z těchto složek nefunguje, jak má. Drama je roztříštěné na love story hereckých hvězd, a několik dílčích motivů (Burtonovy chmury z neproměněných Oscarových nominací; konflikty s novináři, církví; rozvrácení vlastních rodin), dokumentární část působí křečovitě a jen rozmělňuje tempo. K hereckým představitelům nemám mnoho výtek (vážně jste někdo čekal, že se Bowler vyrovná Burtonovi? :-) Ale snaží se, moc se snaží, až bohužel místy přehrává.) - naopak: podobnost Lindsay s božskou Elizabeth je místy až zarážející, stejně jako její moc dobrý výkon. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Učebnicový příklad toho, jak nemá vypadat životopisný film. Zde se totiž pokazilo všechno, co mohlo. Podprůměrná a až uspávající režie, tragický Bowler a hlavně až nechtěně směšná Lindsay Lohan, která se sem zoufale nehodí. Potenciál námětu není navíc využit ani na 10%. Příště ať se radši na Lifetime opět zaměří na nějaké ty slaďáky pro ženský a ambiciózní filmy nechají silnějším hráčům. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanouškem filmů o životě celebrit. Nudí mne sledovat, jak si koupí letadlo, pak přijde jejich manažer a řekne jim, že jsou finančně na dně, a oni si přístí den koupí za milion dolarů diamant jak pěst velký. Ten rozevlátý přístup celebrit k životu lemovaný litry chlastu a kily drog, pocity, že tohle je opravdová láska, aby příští měsíc zjistily, že ho strávily s primitivem a zahájily milostný život nějakou další úžasnou bytostí...zkrátka mě to nebaví. Musím uznat, že Lindsay byla jako Liz dobrá, všichni se ve filmu snažili, ale tu prázdnotu té "nesnesitelné lehkosti bytí", tu se prostě nepovedlo ničím vyplnit. 60% ()

JančiBači 

všechny recenze uživatele

Film zobrazuje vzťah hereckých legiend Taylorovej a Burtona. Lohanka v úlohe "božskej Liz" je celkom obstojná čo sa ale nedá povedať o prehrávajúcom Bowlerovi v úlohe Richarda Burtona. Celkovo je to zle zostrihané, nakrútené a zahrané. Príbeh dvojice by si zaslúžil naozaj lepšie spracovanie minimálne ako film o M.M. http://www.csfd.cz/film/280259-muj-tyden-s-marilyn/ ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Týden po autonehodě našli Lindsey Lohan vyčerpanou v jejím pokoji a musela být hospitalizována. Na druhý den na place zkolabovali kvůli vyčerpání a dehydrataci další dva členové štábu. (R´Hell)
  • Na plakát k filmu tvůrci použili minulost samotné Lindsay Lohan. Plákát nese různá hesla z jejího problémového života jako např. název jedné velmi osobní písně "Daughter to Father." Plakát způsobil rozruch. (Patw)
  • Čtyři dny po zahájení natáčení měla Lindsey Lohan atomobilovou nehodu. Jelikož to nebylo poprvé, měla by herečka velký problém, a proto se do toho vložili producenti, kteří celý incident zametli pod stůl. (R´Hell)

Reklama

Reklama