Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před sto lety byly ďáblovy oddíly, které chtěly zničit svět, donuceny k ústupu do záhrobí. Dnes opět přišel jejich čas. Chtějí zaplavit svět svou temnou silou. Neočekávaně jsou však zastaveny. Komu se to podařilo? Záhrobnímu komandu! Komandu amerických dětí, které se spojí a dětskou bezelstností neohroženě bojují proti teroru krutých monster. Dobrodružný film pro děti a mládež je nejen napínavý, ale také veselý. Setkáte se tu s řadou legendárních filmových příšer, například Draculou, Frankensteinem, Vlkodlakem, Mumií, Netvorem z Černé laguny a dalšími. O kvalitě speciálních efektů není třeba se příliš rozepisovat. Stačí připomenout jména dvou mužů, kteří se na nich podíleli: Richard Edlund a Stan Winston. Tím je řečeno vše. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Budu tomu říkat promrhaný potenciál. V osmdesátkách a z kraje devadesátek byly dětské filmy docela snesitelné. Existuje i nemálo takových, k nimž se dá dostat v pozdějším věku, a i tak si je užít. Obávám se, že případ Monster Squad to úplně není. Pod scénář se podepsal Shane Black, ale poznat to nejde. Vtípky většinou nefungují a slušných hlášek je jen pár. Navíc jsem měl celou dobu pocit, že by do role pasovali herci tak o cca deset až dvacet let starší, protože většina dialogů se k dětem nehodila. Tím pochopitelně trpěla i atmosféra, která se neustála pnutí mezi konverzační komedií a strašidelným dobrodružštvím. Krotitele duchů jen tak nenapodobíš. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Je to fajn a prvá polovica dokonca super, ale keby na inzultáciu vlkolaka nestačil kopanec do gúľ , Dracula nechodil vyzbrojený dynamitom a podobné necool blbosti mohlo to byť lepšie. Klasické monštrá nadesignované Masky Stanom Winstonom potešili, niektoré nápady z pera autora Smrtonosnej zbrane a Posledného skauta takisto. Slušný detský film, ale nič čo by som si mal pamätať dlhšie. 6/10 ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 Jedná se o skvělou poctu starým universalovským monstrům a hodně zábavnou hororovou komedii. Na druhou stranu je tu několik různých klišé a trapných chvilek, které by mi asi když by mi bylo deset nevadily. Drákula mohl mít větší charisma, tmavší vlasy, maďarský přízvuk, nepoužívat dynamit a neříkat malý holčičce "bitch" :-) Ostatní monstra se povedla. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Sto let před začátkem tohoto příběhu vládla v Transylvánii doba temna............. Sean (André Gower) nosí červené tričko se žlutým nápisem "STEPHEN KING´S RULES". Dále k filmu - je to klasika 80. let. Upíři, vlkodlaci, zombie nebo třeba mumie. Ti všichni jsou nádherně namaskovaní - a počkejte až na scénu vyplave vodní ještěr Gillman. To je zážitek. CITÁT - Je tomu již dávno, tak hrozně dávno............ Tak co, pustíme se do těch zrůd? Já jsem pro. Strašidelný dům, skutečné příšery a nám je teprve dvanáct. Taky jsem si při pohledu na tento snímek zavzpomínal. Možná bychom mohli být v klubu matematiků nebo sbírat kameny a takový věci, ale zrovna Záhrobní komendo? CITÁT - Hele, vidíš? Nic tady není. Jdeme pryč................ Frankeinsten je mrtvej, Evžen křičí a mi tu dřepíme s kostrou. Já chci domů!!!! Prostě jedna hláška za druhou a já se bavil. Tohle se prostě povedlo, je to paráda. Viděli jsme Drákulu a nakopali vlkodlaka do koulí. Vlkodlaka si zahrál Carl Thibault, pod rouškou Mummie byl Michael MacKay a v obleku Gillmana hrál Tom Woodruff jr. CITÁT - Jsme záhrobní komando!!!...... ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Výborná dětská horrorová. komedie, ve které máme možnost vidět snad ty nejzásadnější monstra horrorového filmu. Tempo filmu svižně ubíhá a neobsahuje žádná hluchá místa, kde bychom se nudili. Efekty jsou na skvělé úrovni, zvlášť vlkodlak má výborný kostým. Tenhle film je nejspíš primárně určen pro dětské publikum ale doporučuji ho hlavně těm, kteří se chtějí zase na chvíli vrátit do dětských let, kdy snili o různých příšerách a potajmu večer sledovali v televizi staré horrory. Milovníci monster si to najdou své ač Netvor z laguny tu byl zbytečný, byl tu jen tak do počtu aby se neřeklo. To mě trochu mrzelo, mohli mu dát víc prostoru. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Po snímku Hrůzná noc 2 (1989) se jedná již o druhý snímek, ve kterém si Jon Gries zahrál vlkodlaka. (Mr.Hudson)
  • Film je propleten odkazy na spoustu hororových klasik. Napříkald hlavní postava Sean (Andre Gower) v první polovině filmu nosí tričko s nápisem "Stephen King rules". V druhé polovině pak nosí svetr, jenž svými červeno zelenými pruhy nápadně připomíná svetr Freddyho Kruegera z Noční můry Elm Street. (Alfréda)

Reklama

Reklama