Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

hladass 

všechny recenze uživatele

Takže co říct k tomuto Vřískotu po Česku? Pokud si dobře pamatuji první Kučerův film Čepel smrti, tak od té doby se prakticky nezměnilo, řekl bych, že se samotný tvůrce nic nového nenaučil... Samozřejmě, scénář je kopírka Vřískotu a jiných povřískotovských slasherů, samozřejmě silně nelogický, v mnoha pasážích nechtěně komický, ale to vem čert, herci klasicky nic moc (pro většinu to snad bylo první seznámení s kamerou, samozřejmě vyjímaje z toho Máchovou, Morávkovou a Mejzlíka), za celý film ani jedna bradavka, což u slasheru považuji za zásadní nedostatek, ale na druhou stranu mrtvých bylo tak akorát a hudba se stejně jako v Čepeli smrti povedla... Musím říct, že jsem viděl mnohem horší kousky, takže dám stejně jako v případě Čepele smrti dva body, ale vzhledem k obsazení, zdejší nízké hodnocení docela chápu... ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem podle mě skoro jediná, která kdy viděla tento "film" celý! Iveta Bartošová si zde zahrála svou životní pětiminutovou roli a ještě předabovanou. Nejen že to není horor, ale naprosto zbytečná hloupost, která v české kinematografii akorát zbytečně zabírá místo. V počtu "skrytých" reklam dokážu rozpoznat pravděpodobnou výši honorářů zúčastněných protagonistů a je škoda, že naprosto nechápu proč se to jmenuje poslední výkřik. Ani jeden z vražděných "herců" nezahrál smrt přesvědčivě(po bodnutí do srdce klidně ušel ještě pět metrů apod) a nespočet nesmyslných úchylných hovorů mě taky vcelku pobavil. Kdybych někdy nadávala na nesmyslnost a nesrozumitelnost amerických hororů, tak mě prosím někdo opravte. ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

V případě, že by to tvůrce pojal jako krátkometrážní záležitost ve stylu Scary movie, mělo by to asi větší úspěch, žel vše, co zde vidíš, je myšleno vážně, což je nepochybně ten největší horor. Scénář byl zřejmě napsán někdy před deseti lety, je v tom vše, prsaté holčiny běhající od dveří ke dveřím před jasnou smrtí, neustále se lekající a samozřejmě nelogicky o každém šramotu se na vlastní oči přesvědčující. Vrah se naprosto bez problémů dostává do všech zamčených prostor, vyskakuje na poslední chvíli a při střetu s hlavní hrdinkou svou předchozí sebejistou sílu zčistajasna ztrácí. Tragický casting a finální důvod k vraždění je poslední hřebík do jakékoli důstojnosti snímku, jednu za slušnou hudbu (až na ten propadák na závěr), která je to jediné, co diváka ujišťuje, že tvůrce chtěl opravdu natočit horor. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Po Čepeli smrti jsem se na tohle zlomyslně těšil, že se pobavím nad tím, jak je to špatné a jak dlouhý komentář napíšu. Jenže ono je to po všech směrech ""kvalitnější"" něž jeho předchůdce a tím pádem zůstává jen špatný film, který ale není svou špatností zábavný. Takže jediným faktorem, nad kterým se lze (kysele) pousmát, je absolutní nesoudnost autorů, kteří mají tu drzost, protlačit tohle do kina a po záplavě kritiky neuznat jedinou (!) chybu a ještě alibizovat rádobyobhajobou, která mezi řádky vlastně znamená: "Netvrďte, že náš film je hloupý, protože tohle je pocta slasherům a ty bývají hloupé taky." V praxi to znamená např, že vrah se při pronásledování obětí bezdůvodně pohybuje jako Jason Voorhees (v reálu by mu takhle každý hned utekl), páč to nejspíš okoukali z Pátku 13., přičemž si neuvědomili, že Jason je jaksi nemyslící zombík, kdežto tady jde o svéprávného člověka. A zabíjet každou oběť nožem (v roce 2012) je ubohé. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovská píčovina a sračka v jednom.Když už nějakej nýmand u nás chce mermomocí natočit film podobnýho žánru,první co musí udělat,je perfektní výběr herců.Protože pak to vypadá,že do Ordinace v růžovce někdo vpašoval blbce s nožem v ruce..Kravský dialogy,příšerný rvačky.Hraje dramatická hudba(taky děsná),a ženská s chlapem se tam různě strkaj,tahaj a povalujou jak dvě teploušský děti..A nejvíc mě dostalo to hovado s mopem na hlavě.Dost velkej idiot.Trochu mi připomínal průměrně blbýho uživatele Čsfd.Děs a běs.0%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv hraje studentku, bylo hlavní představitelce Ireně Máchové bylo v době natáčení 31 let. (M.B)
  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)

Reklama

Reklama