Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

Wade 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědavý jestli je to opravdu taková blbost jak tady každý píše a hodnotí odpadem proto jsem si film pustil. A já nevím proč, ale po zhlédnutí se mi nejenže nechtěl dát odpad, ale ani mi film nepřišel nějak otřesný. Určitě to není žádné veledílo, ale já se přesto pobavil. Jasně, že mi toho na filmu dost vadilo, ale dokázal jsem to přejít a ani nevím proč asi kvůli té nesnášenlivosti tohohle snímku. Dam 3* a nebudu jich litovat. 50% ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Tady je opravdu zbytečný jakýkoliv komentář ... nejlepší bude, když se mrknete na reakci tvůrců/debilů na Fukovu recenzi a pak už bude všechno všem jasné. Pokud bych to měl shrnout, tak ti, kteří si myslí, že si tvůrci dělají srandu a ždímou nevim koho, aby jim tuhle sračku zaplatil .... tak tihle jsou na velkém omylu. Kučerovci jsou doopravdy mentálně retardovaní a film myslí naprosto vážně, navíc tohle hovno titulují jako POCTU slasherům. ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Po Čepeli smrti jsem se na tohle zlomyslně těšil, že se pobavím nad tím, jak je to špatné a jak dlouhý komentář napíšu. Jenže ono je to po všech směrech ""kvalitnější"" něž jeho předchůdce a tím pádem zůstává jen špatný film, který ale není svou špatností zábavný. Takže jediným faktorem, nad kterým se lze (kysele) pousmát, je absolutní nesoudnost autorů, kteří mají tu drzost, protlačit tohle do kina a po záplavě kritiky neuznat jedinou (!) chybu a ještě alibizovat rádobyobhajobou, která mezi řádky vlastně znamená: "Netvrďte, že náš film je hloupý, protože tohle je pocta slasherům a ty bývají hloupé taky." V praxi to znamená např, že vrah se při pronásledování obětí bezdůvodně pohybuje jako Jason Voorhees (v reálu by mu takhle každý hned utekl), páč to nejspíš okoukali z Pátku 13., přičemž si neuvědomili, že Jason je jaksi nemyslící zombík, kdežto tady jde o svéprávného člověka. A zabíjet každou oběť nožem (v roce 2012) je ubohé. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Od prvniho resiserova filmu Cepel smrti vidim urcite pokrok. Dle hodnoceni jsem to cekal daleko horsi. Scenar neprinasi nic noveho, ale v nasich koncinach je temer ojedinely. Nejvetsi rozpaky budi predevsim herecke vykony (Smajda totalni traged), hlavne ve scenach, kdy dotycne nahani vrah... Opet me na filmu nejvice zaujala hudba a zvuk. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak jste nám zabil Džambulku, pane Kučero. Pointa v závěru, kdo je vrahem, byla fantastická. Dlouhou dobu to vypadalo, že je vrahem Rychtář, všechno naprosto pasovalo, pak se to přelilo a vypadalo to, že vrahem je Macura. Nedýchal jsem napětím, prsty zadřené do křesla, šulín na prasknutí a pak šok. Obrovský zvrat v závěru, kdy "Šestý smysl" a "Obvyklí podezřelí" byli oproti šokující pointě, kdo se skrývá pod maskou, úplné nic. Já vykřikl, byl to poslední výkřik a vrahem byl Martucci. Vylezl z obrazovky a sápal se i po mně. Ten děs z toho filmu vám nepřeji zažít. Dlouho mně bude trvat, než se z toho filmu vzpamatuji. Myslíte, že se dá český Vřískot brát vážně? Proč by nedal, když to s vámi zacloumá. Jenže, já musím prozradit i zbytek pointy. Ve vraždách mu pomáhali také Hanka Krampolová a Vladko z Vyvolených, který naposledy v životě zařval, že je "lidská bytost", než byl také, trochu v rozporu s logikou scénáře, skrouhnut. 80% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)
  • Největší fotku a jméno na plakátě měla Iveta Bartošová, která byla ve filmu pouze prvních 5 minut. Na oficiálních stránkách filmu na facebooku je uvedeno „V hlavní roli Iveta Bartošová“. (CROWee)

Reklama

Reklama