Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Justine počas prednášky na vysokej škole vyjadrením svojho názoru prejaví súcit s ľuďmi žijúcimi v starých kultúrach, ktorí sú pomaly, ale isto vytláčaní zo svojho územia a divokej prírody. Vzápätí dostáva od jedného zo spolužiakov nečakanú príležitosť: spolu s niekoľkými dobrovoľníkmi vycestovať do Chile a zorganizovať protest v jednej z džunglí. Po priviazaní sa k stromom či ťažkým stavebným strojom ich ale čaká nemilé prekvapenie, nie v podobe drsného zásahu tamojšej ochranky, ale leteckej havárie. Jej následkom sa po páde do doposiaľ nepoznanej časti džungle nečakane ocitajú v rukách tých, ktorým pôvodne prišli pomáhať. Podarí sa Justine a jej známym dostať sa zo spárov ľudožrútov? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (199)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Roth tohle tak dlouho odkládal, až jsem přestával věřit, že to někdy uvidím. A ejhle, v jeden náhodný den už na to hezky koukám a .........jsem rád. Green Inferno mě nezklamalo v žádném ohledu. Po sice slabších, ukecaných 40 minutách přichází to, na co jsme my všichni čekali. GORE!!! Velice povedené, autentické a někdy i nechutné scény, u kterých jsem šílel blahem. Samozřejmě se mohlo vytasit více intenzivních a nechutných scén, ale mě tohle velice uspokojilo a druhá půlka je tudíž velice krvavá a povedená. Film by jsi měl radši jmenovat Red Inferno, protože červená teče proudem. Přidejte pěkné lokace, správné kanibaly(přehulený řezník frajer roku), pěkné gore a celkem dost černého humoru a vyjde Vám povedenej flick, kterej je příjemnou změnou. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nakoľko Justine svojim názorom počas prednášky na vysokej škole prejaví súcit s ľuďmi žijúcimi v starých kultúrach, ktorý sú pomaly ale isto vytláčaný zo svojho územia divokej prírody, dostáva od jedného zo spolužiakov nečakanú príležitosť. Spolu s niekoľkými dobrovoľníkmi vycestovať do Chile, kde chcú v jednej z džunglí zorganizovať protest. Po priviazaní sa k stromom či ťažkým stavebným strojom ich však čaká nemilé prekvapenie. Nie však v podobe pomerne drsného zásahu tamojšej ochranky, ale následnej leteckej havárie, kedy sa po páde do doposiaľ nepoznanej časti džungle, nečakane ocitajú v rukách tých, ktorým pôvodne prišli pomáhať. Snímok je nominovaný na niekoľko cien, takže ako fanúšik horor žánru som bol plný očakávania. Niekoľko nelogických faktov zo scenára sa u Rotha jednoducho neminie. On v tomto proste lieta rád, takže pre "slabomyseľných" je každý jeho kúsok z tvorby doslova zadosťučinením. Keď si však odmyslím tieto jeho prešľapy a spomeniem si na niekoľko jeho hororov (áno kurva - HOSTEL! ), dávam jeho tvorbe "veľké" ÁNO. "Green Inferno" je celkom slušný nárez, ktorý hororovému fanúšikovi, obzvlášť milujúcemu gore, pripraví zopár pekných prekvapení. Sledovať detičky ako obhrýzajú bedrový kĺb, to je teda riadna slasť. Taktiež som bol v nemom úžase aké "komediálne" pasáže s prvkami čierneho humoru Eli Roth do tohto snímku vložil. Z celkového hľadiska teda spokojnosť - 70% ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Znám jednu krásnou džungli a v ní temnou ves, tam žijou lidožrouti a ty se sváčo třes. Aneb kdo neochutnal člověčinu, jakoby nežil ( Osobně jsem se několikrát kradla večer do místní márnice pro stejky, takže lidožrouty plně chápu ) . Jako klaďáky tu máme partu mladých, tupých aktivistů, co jedou do Chile zachraňovat protestem vyhlazení místních obyvatel džungle a ty to tak dojme, že je pak samou láskou sežerou. Aktivisti už se netváří moc nadšeně, že se jim povedlo místní křováky zachránit, naopak toho hořce litují. Každej z nich se se stresem, kterej v zajetí prožívaj, vyrovnává jinak. Někdo sere do kouta (doslova), někdo si honí, další hraje na píšťalku...A jeden po druhém se stávají hlavním chodem vesničky. Film je klasická Rothovina - krvavé a občas celkem vtipný viz zhulení kanibalové. Na prdel mě to neposadilo, ale po těch sračkách, s označením horor, co jsem viděla nedávno, je to příjemná změna. PS : Nic proti Justýně, je to klasická blbka co jí člověk přeje smrt, takže pohodová hlavní hrdinka, ale škoda, že místo ní nejela protestovat židovka. Ta byla více šukézní a navíc měla mozek. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Škoda !!!! Do mé topky 5* brutálních filmů se tohle ASI zřejmě nedostane, ač brutální je to celkem dost ? nebo není ? Z chutných scén si po 12 hodinách pamatuji už pouze porcování černocha (a nebo tam bylo snad jen tohle ?) Co se postav týče tak u mě bod mrazu. To u Deodatových Kanibalů, jsem s postavama soucítil, tady ne. Atmosféra filmu je taková "komediální" to samé po herecké stránce. Pro mě je tohle celkem zklamání, protože jsem čekal ( 2 roky ?!! ), že to bude TOP masakr. Chybělo ASI více Gore + něco nového, chybělo mi tu znásilnění (když už), chyběly tu kozy, i když krasavice tu zrovna bůhvíjaké nejsou, no prostě škoda. Každopádně, porcovačka černocha, fakt silná scéna, bleh. Slabší 4*, čekal jsem o dost víc. Možná časem opáčko. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Posledných 30 rokov sme tu poriadne žiadnu kanibalovku z džungle nemali a Roth sa chcel súčasnému divákovi predviesť. Prvá polka filmu slušne odsýpa, hoci sledujeme skupinu nezaujímavých ľudí hovoriacich do vetra a snažiacich sa o nedosiahnuteľné. Proste bla bla bla a šup ho teleportom do klietky kanibalov, kde sa dejú divné veci. Scénami či už s pipinkou, ktorá si dlhšie nedala Activiu alebo so zhulenými kanibalmi Roth strieľa do prázdna. Pribúdajúcimi minútami sa film stáva paradoxne nezaujímavejším a stráca na intenzite. Atmosféra krásnej džungle a škaredých domorodcov bola výborná, škoda že sa z nej nečerpalo viac. Neznáma Lorenza Izzo hrala o život a hlavne vďaka nej 2/3*. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (8)

  • Pri premietaní v meste Deausville jedna z diváčok odpadla pri úteku zo sály, keďže hneď prvá násilná scéna bola pre ňu neznesiteľná. (Marceloo)
  • Nahrávání soundtracku probíhalo v Bratislavě. (Halloween9)
  • Snímka je plná odkazov na slávny film Ruggera Deodata Cannibal Holocaust (1980), pretože je to jeden z najobľúbenejších filmov režiséra Eliho Rotha. Samotný názov The Green Inferno bol taktiež pracovným názvom spomínaného filmu, neskôr bol zmenený, aby bol jeho názov viac šokujúci a aby presne divákovi napovedal, o čo v ňom ide. (beso74)

Reklama

Reklama