Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Ghost rozpráva príbeh o vyšetrovaní komanda, ktoré bojuje proti počítačovej trestnej činnosti. Kim Woo Hyun (Ji-seob So) je jediný syn vysokopostaveného policajného dôstojníka. Vo funkcii detektíva sa v sprievode kolegyne Yoo Gang Mi Hee (Yeon-hee Lee) pripojí k počítačovej vyšetrovacej jednotke. Woo Hyun sa snaží odhaliť tajomstvá ľudí, ktorí sa skrývajú v kybernetickom svete. (ČSFD)

(více)

Recenze (8)

Tyckin

všechny recenze uživatele

Já tady radši nebudu hodnotit protože jsem to zabalil po 3 dílech. Jak se mi So Ji-sub jinde líbil, tady byl děsně toporný. Ono vůbec herecké výkony mi přišly průměrné až podrůměrné, úplně nejhorší byla ta krasotinka, ta jen odříkávala text. No a pokud jde o tu "opravu" obličeje, tak to ponechávám bez komentáře... ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Po vynikajícím začátku, kdy si říkáte, že se možná díváte na nejlepší korejský seriál v tomhle žánru, přichází bohužel několik nudných dílů, které jsou prakticky o ničem. Naštěstí to ke konci scénáristé zase napraví a překvapí diváka velkým koncem, díky kterému jim ten nemastný neslaný prostředek jakž takž odpustíte. Herecky je to podle mě zvládnuté také hodně dobře a soundtrack posílá seriál minimálně o stupeň výš. Trošku slabší 4* ()

Reklama

Ceres 

všechny recenze uživatele

유령 je velmi dobrý seriál s pěkným námětem. Přeci jen je tohle něco jiné než celkem standardní témata k-dramata, za což jsem velmi vděčen. Je jen škoda, že kamera je typicky jalová pro k-dramata. Nemůžu souhlasit s tím, že je dobrých jen 10 dílů, právě naopak, líbila se mi více ta druhá polovina, kdy konečně seriál graduje a věci dávají větší smysl. Protivné a dlouhé flashbacky? Vůbec ne. Právě tento speciální prvek pěkně divákovi dokresluje, co se předtím stalo, což bylo výborné v mnoha dílech, např. v předposledním. Napínavé je to od začátku do konce, žádné nudné vycpávky. A tak to mám rád. Tak jak dobře seriál začal, ještě lépe finišuje. I když občas se také stane, že seriál dělá z diváka blbce (např. nemocniční převlek pro poručíka Kima), ale to je ta typická featura k-dramat, nic zvláštního. Celkově jde tedy o sakra dobrý seriál, který nepustí až do konce. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Prvotně mě seriál zaujal vysokým hodnocením, tématem (počítačová trestná činnost) a Lee Yeon-Hee. Lee Yeon-Hee nezklamala očekávání, ale mohla mít trochu víc co hrát (možná jí role policistky sedne méně, než romantika). Víc prostoru dostal So Ji-Sub, kterého jsem viděl zatím jen v Masters Sun a který i zde byl zajímavý (on je zajímavý typ obecně). Nejvíc se mi asi líbil Kwak Do-Won v roli vyšetřovatele s přezdívkou Crazy Cow. Mírný SPOILER !!! Hlavního hrdinu upřímně a bez skrývání nenávidí a udělá maximum, aby odkryl tajemství a dotyčného usvědčil. Nicméně v průběhu seriálu přechází z opatrné spolupráce až k bližší spolupráci a tento přerod se mi líbil. Upřímně jsem mu na konci přál přítelkyni ("pečená brambora"). Konec SPOILERU. I postava této "pečené brambory" byla příjemná. V zásadě nikdo nehrál zle. Co se vývoje seriálu týče, nepatřím mezi ty, co by si uvědomovali v polovině nějakou zásadní změnu. Ano, změnil se charakter děje. Nicméně jsem zvyklý na asijskou pomalost a že by flashbacků mohlo být méně, mě napadlo až u osmnácté epizody. Na poli žánru "počítačová krimi" se určitě nejedná o vrchol (neporovnatelné například s Bloody Monday), ale slušné a koukatelné. ■ Že by šlo zničenou tvář tak přesně a charizmaticky znova zrekonstruovat, nevěřím, ale není to podstatné :). ()

vett 

všechny recenze uživatele

Až do asi desátého dílu jsem si říkala co to ten Vavča blázní, že dal jenom tři hvězdy, když je to úplná pecka! No a pak jsem pochopila.. tempo se výrazně zvolní vinou neskutečně natahovaných scén a někde okolo 15 dílu mi definitivně přišlo, že scénáristé zjevně vymysleli seriál tak o dvanácti dílech, ale natáhli ho na dvacet. Ji Seob So se svým jediným výrazem mi nevadil (ikdyž hrát umí mnohem mnohem lépe) a když si v posledních dílech nasadil kšiltovku tak jsem šla z něho do kolen (no ano na bishíky já vážně nejsem), Lee Yeon Hee velmi překvapivě nehraje jenom zbytečnou přicmrndávačku hlavnímu hrdinovi a hlavní záporák byl skvělý (ikdyž ze začátku jsem se nemohla oprostit od jeho miloučkého charakteru v Dream High). Po dlouhé době tedy série, která svým scénářem, promyšleností a logikou nedělá z diváka blbce a to já oceňuji na velmi silné čtyři hvězdy. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama