Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schaudelovi potřebuji sehnat na víkend hlídání pro svého syna Rémyho. Marc Schaudel se rozhodne požádat o pomoc svého zaměstnance Francka, jenž na něj působí velmi slušným dojmem. Netuší však, že Franck má v plánu oslavu svých třicátin, což není zrovna ideální doba na hlídání rozmazleného Rémyho. Klidný víkend Schaudelových je narušen telefonátem policie, jež jim sdělí, že Rémy a Franck zmizeli. Jedinou stopu nalezenou v jejich zničeném domě představuje kamera, na níž jsou zachyceny události předchozího večera... (claudel)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (51)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nemôžem to nazvať inak ako slabšia kópia amerického Hangoveru, ale vypeckované do nepríčetna a s typicky nonšalantným francúzskym nenásilným humorom. Musím uznať, že som sa slušne bavil a niektoré hlášky boli fantastické. Som naozaj milo prekvapený z tejto komédie a ako oddychovku to úplne vrelo odporúčam. Hlavne to herecké obsadenie bolo vyberané naozaj precízne. 70 % ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Parádny úlet! Francúzi sa doslova utrhli z reťaze a mne to ani trochu nevadilo. Nápad s video nahrávaním je skutočne originálny a práve vďaka nemu som sa väčšinu filmu tak šialene bavil! Edit (13.8.23): Po asi piatom zhliadnutí ma Babysitting stále neprestáva baviť! Tento film sa jednoducho dá pozrieť kedykoľvek. ()

Reklama

Georgex 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi zábavná francouzská variace na Pařbu ve Vegas, která není takřka v ničem originální, ale je skvěle obsazená, má skvělé tempo a já se při ní neskutečně bavil. Samozřejmě není to žádná sofistikovaná zábava, ale jako ztřeštěná komedie na odreagování to funguje takřka dokonale a rozhodně si ji pustím radši než všemožná pokračování zmiňovaného filmu. Moje hodnocení 75%. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie trochu klame, pretože to rozhodne nebol priemer, ako 3 hviezdy v mojom hodnotení napovedajú. Z troch filmov, ktoré som za posledný týždeň videl s dvojicou Lacheau-Boudali, tomuto niečo chýbalo. Pritom akcia, vtip a všetko ostatné tam bolo, len zrejme v menšom množstve, slabšom prevedení alebo jednoducho myšlienka nebola až taká originálna ako v ostatných prípadoch. Každopádne niečo medzi 3 a 4 hviezdami. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

U komedie se chci hlavně zasmát a tenhle bod v mém případě Babysitting splnil na jedničku. To, že v tom musí hrát hlavní roli zase party mi přijde škoda, ale hold je to takhle asi nejjistější. A mezi všemi těmi filmy, kdy se domácí pařba vymkne z rukou, tenhle vyniká minimálně určitou vyspělostí a široce nastavenými hranicemi humoru. V podstatě se naváží úplně do všech a do všeho. A tak by to podle mě v komedii mělo být. Slabší 4* ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v okolí francúzskej metropoly Paríž. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama