Reklama

Reklama

Dva studenti střední školy, Dean a Emma, uvízli na tropickém ostrově. Aby přežili, musí se spoléhat jeden na druhého. Zatímco poznávají sami sebe a zároveň i jeden druhého, vzplane mezi nimi láska. Dva spolužáci – premiantka Emma a flákač Dean - jedou společně s dalšími studenty lodí na školní výlet do Trinidadu. Přestože mají pramálo společného, ocitnou se oba na divoké party na palubě. Během zákroku policie přepadne Emma do moře a Dean ji přes palubu skočí zachránit. Dvojice pak na bezmotorovém člunu pádluje tak dlouho, než narazí na opuštěný ostrov. Zatímco je zoufale hledají rodiče, Emma s Deanem se ve snaze přežít spoléhají jeden na druhého. Čím více času spolu tráví, tím jsou si také bližší. Navzdory rozdílným povahám mezi nimi vzplane láska. Jak se však dny na ostrově mění v týdny a týdny v měsíce, začínají Emma s Deanem pochybovat o možné záchraně. Co když v Modré laguně zůstanou až do smrti? (HBO Europe)

(více)

Recenze (78)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Původní snímek z roku 1980 jsem neviděla, takže nemůžu porovnávat. Nevím nakolik je příběh přejatý a nakolik upravený, ale to co se nedá zpochybnit je skvělý námět. Je obrovská škoda (a teď nechci aby to působilo ironicky, jen je to tak prostě...:D) že se tvůrcům nepodařilo z toho vytěžit víc. celá ta obálka teen romantického filmu působí nehorázně uměle, jak už to většinou bývá. Na opuštěném ostrově to působí ještě trochu víc nepatřičně a nereálně(je-li to vůbec možné) než v těch městských slaďárnách. Raději pomlčím o logických nejasnostech v dějové linii a dialozích na úrovni telenovely (a to ještě celkem špatné), ale nemůžu si odpustit říct, že kdyby se tohohle námětu jednou chopil někdo, kdo by se pokusil vytvořit normální realisticky pojatý film, mohla by to být hodně slušná podívaná silná jak po emocionální, tak i dějové stránce. Pak už jen zbývá zeptat se, kolikrát jste zabili pumu holýma rukama....A jestli ani jednou, tak se můžete něčemu přiučit...(nebo právě že ne). S hodnocením váhám mezi jednou a dvěma hvězdičkami. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Jedným slovom strašné. Oceňujem nápad dať Modrú lagúnu do moderného kabátu, ale takto to fakt nefunguje. Modrá lagúna je predovšetkým o ostrove a prežívaní na ňom. Tu sa na ostrove zdržujeme len chvíľku a aj to len veľmi zriedka. Na ostrove sú nejaké mesiace, ale aj tak vyzerajú, ako keby boli 2 dni na dovolenke. Ďalej sa na tom podpísal aj TV film, čiže to nevyzerá ani moc dobre. Dvaja hlavný aktéri ani nie sú moc sympatický. Film maximálne vhodný akurát tak na Disney Channel. ()

Reklama

gu-staff odpad!

všechny recenze uživatele

Takze si to shrneme: parek studentu ztroskota na vostrove. Stravej tam cca 6 nebo kolik tejdnu, pricemz von je porad hladce oholenej, ona ma nejspis permanentni depilaci nohou a cici, pac ji necumej chlupy z bikin. V tech bikinach se tak dlouho promenuje pred tim donchuanem, az neodola a na luzku z palmovych listu ji ukaze tu svoji palmu, pri te prilezitosti palmu ubytuje u stetky v jeskynce. Celou dobu jsou umyty, ostrihany, v čistejch hadrech atd....no, zrejme je na druhe strane nakupak s drogerkou, lazebnikem a nehtovym studiem. Nakonec je - buhviproc - zachranej. Doma po sobe porad tak dlouho cumej, az se pestitel palem rozhodne ubytovat v jeskynce nafurt. Brokkie Shields je holt trochu jiny pokoukanicko. J O ! Malem bych zapomnel, ze ten chlapec mel naprosto nemozny voboci. Proste mu nad vocima visely dve obrovsky chlupaty housenky, no xbliti. Cela tahle sracka je fakt ciry zoufalstvi a zlo. Kdyby holka ukazala cicu, dam jednu, takhle nedam nic. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Původní Modrou lagunu jsem během svého dětství viděl opravdu mnohokrát, a tak jsem byl zvědavý na novou a modernější verzi. Z napínavého a místy strašidelného originálu (v dětství jsem to alespoň tak vnímal) se stala v této nové úpravě neškodná teenage romance, kdy dva středoškoláci ztroskotají na ostrově, v podstatě je tam nic neohrožuje, a za pár měsíců jsou zachráněni. Navíc oba jsou celou dobu krásně upravení, mají pořád učesané vlasy, on není vůbec zarostlý vousama, a k tomu se občas oba chovají zcela nepochopitelně. Je evidentní, že se s původním filmem to mnoho společného nemá, ale jako romance dvou teenagerů z opuštěného ostrova to i docela funguje a je to snadno stravitelná jednohubka. Kdo nečeká žádné zázraky a chce se odreagovat, ten bude asi spokojený. Já film vnímám jako lehce průměrný, a proto mu uděluji tři hvězdy. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Vizuálne samozrejme pekné, farebné, aj na hlavnú predstaviteľku sa dobre pozerá (ešte lepšie ako na Brooke a Millu, len škoda, že nám neukáže to, čo ukázali ony). Inak je to ale hrozná kravina, v ktorej nedáva zmysel asi nič. Dokonca to, že hlavný mužný predstaviteľ je aj po toľkých týždňoch na ostrove hladko oholený si všimla aj jeho filmová partnerka. :-) ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama