Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

Figu 

všechny recenze uživatele

Satan (Mickey Rourke) a zubatá, tlučou mi na vrata, tak pakuj se náš příteli (Danny Trejo), už je tvůj čas. Pojďte dál, povídám - ještě si jednu dám a že je to flám poslední, tak zvu i vás... Tak jo kucííí, jdem se podívat na tu závěrečnou pomstychtivou řežbu v městečku Tombstone. Akční westernek, spolu s Trejem a Rourkem se tváří drsně, avšak opak je pravdou... Drsnýho na něm nemůže být v podstatě nic, protože nikdo nic ani nestihne na tý akci vidět! Nesnáším tyhle novodobý manýrky pánů od střihu a už mě to posralo takovejch filmů, co by bez těchto výstřelků mohlo být daleko výš v hodnocení, že mě to přestává bavit! Liam si to nezasloužil s 96kou 2 a Statham s Parkerem taky ne. Danny s Mickeyem dopadli podobně. Film by byl nádherý (moje oblíbený) "béčko", díky střihu je to jenom "béčko"! Jinak Mickey, prosím zhubni! Je to vážný! 55% ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Ľahké westernové béčko s výborným úvodom, ktoré sa po rozbehu zvrtne do nudného akčného blábolu s tonami klišé, gýču a nie veľmi dobre zostrihanou akciou. V istom zmysle to ale má niečo do seba - pekelné vsuvky s Rourkom ako diablom trochu osviežili prázdne nápady, a Trejo si svoju rolu očividne užíval, pretože sa do nej hodil dokonalo. Trochu ma hnevá zbytočné zamiešanie kariet so ženskou v podaní Diny Meyer, ale to už k spomínaným gýčom patrí. Ako priemerná jednorazová záležitosť obstojí, ako skutočný western ani zďaleka. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tfuj, tak takhle tlustýho čerta jsem snad ještě neviděl... :-))) To bylo fakt peklo. Mysteriozní western, to hned zavánělo průserem. Ale mám rád filmy, kde Satan tahá za nitky dění... To ale čertem musí být Al Pacino a ne tahle koule s umaštěnými vlasy... Marně Trejo tvrďácky vraští svojí zjizvenou tvář, marně louská knírem a láduje kolťáky. Marně tvůrci zpomalovali některé akční scény a marně některé zase urychlovali... Působilo to neskutečně lacině a to nepočítám ty úděsně přesvícené exteriéry. Ať byla noc či den, kdykoliv někdo vstoupil do baráku z venku, zabírala kamera pohledem přes něj ven jen bílé světlo jak po jaderném výbuchu... Některé přestřelky sice ušly, ale celkový dojem sráží přemoudřelý Satanáš a opravdu easy zápletka. Nějak mám holt poslední dobou na westerny smůlu. Poslední dobrej co jsem viděl byl parádní Proposition a od té doby nic... Přidávám hvězdu za to vyjetí schodiště na koni... Víc ale než dvě hroudy zlata nedám. * * ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

To zase byla "řežba" :D. V Tombstone nikdo nikoho neřezal, jen tam přišla "Smrt" v podaní Danny Treja. Překladatel názvu asi nepochopil (nebo film neviděl). No neva. Film jako takový mě překvapil. Ne námětem, hereckým výkonem (kohokoliv) nebo tak. Ale formou. Neobvyklé úhly kamery a netypické záběry. Něco podobného jsem viděl naposled ve westernu Posse (což je 20 let starý film). Díky tomu se u mě podařilo nastavit celkem příjemné rozpoložení a sledování filmu jsem si užil. Jinak je to čistokrevný průměr co nezklame. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Majster záhradník nechal mačetu a hrable v Mountfielde, nafasoval kolty, konzervu fazule a odcválal za mohutného prdenia do zapadajúceho slnka. Ííííííhááááá! Ako hovorí príslovie - kto zbraňou tento, zbraňou aj potento, takže aj veľký bandita sa napokon dostane do spŕšky olova bez dáždniku a jeho fúzatý ksicht skončí v pekle kde nebude môcť ani na veľkú. Našťastie pre neho bol Satan vždy ponikavý jedinec a nechal sa nalákať na ponuku o výmene jednej biednej duše za viac biednych duší. Tohoto mexičana nemali nasrať a už vôbec nie zabiť. Vyhrabe sa z hrobu, opráši kérky a predvedie im princíp rošamba. Najväčšia prča je, že Danny Trejo začal takmer pred sedemdesiatkou dostávať hlavné role v akčných filmoch. Má veľké šťastie že kameru v tomto filme mal v rukách nejaký malý génius, ktorý dokázal fyzicky náročnejšiu akciu zamaskovať svetlom a tieňmi tak, že to vyzerá vizuálne veľmi dobre a zároveňi sa nedá poznať že v zábere je mladší náhradník, zatiaľ čo Trejo vtedy sedel v kyslíkovom stane kde žuval chalapeňos. Scenár nestojí za reč a hlavný hrdina má permanentne jediný naštvaný výraz, ale v takom béčku nejde o nič viac než prezentáciu efektného násilia na pozadí priblblej story o pomste. Nebyť prekvapivo našlapaného vizuálu, dostatočného množstva akcie, krvi a extra slizkého Belzebuba Mickey Mousa Rúrku bola by to jasná srajda. Takto je to poctivá zábavná srajda, ale samozrejme pre vybrané publikum. P.S. Dina Meyer je stále nevyužitá. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Poté, co společně Guerrero (Danny Trejo) a Calathea (Dina Meyer) odjíždějí z dolu na dostavníku zpět do města a jsou pronasledování bandity, je v několika záběrech vidět Calathea s puškou v ruce. V dalším záběru však puška mizí, poté se opět objevuje a nakonec ji znovu bere do ruky. (Beo.wulf)
  • Po tom, čo Mickey Rourke v Bukurešti pri natáčaní videl množstvo zúbožených túlavých psov, sa rozhodol založiť útulok veľkosti futbalového štadióna pre viac ako 100 000 psov, do ktorého plánoval investovať až 2 000 000 amerických dolárov. (whack)
  • Počas natáčania v rumunskej Bukurešti vošiel do scény túlavý pes. Mickey Rourke si ju adoptoval a dal jej meno Foxy. (whack)

Reklama

Reklama