Reklama

Reklama

Falšivaja nota

  • Sovětský svaz Фальшивая нота (více)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Sovětský svaz, 1969, 10 min

Obsahy(1)

Bylo jednou jedno hudební kvarteto, které si spokojeně hrálo. Jednoho dne, kde se vzala, tu se vzala, z trubky vyskočila falešná nota. A hned všem muzikantům pokazila jejich práci. A nejen muzikantům, ale i mládenci, který si namlouval dívku, začala škodit. A tak nikdo neváhal a jal se zlou a falešnou notu honit. (Snorlax)

Recenze (5)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jedna falešná nota, jedno zrnko písku v soukolí, jedna chyba a dokonalá symfonie, bezchybný chod stroje, nebo život se definitivně pokazí. Kykyryký! ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

ok, než se Falšivaja nota uráčí zjevit, je to poněkud nudnější a vlastně je to do té doby o ničem, ale ta hudba... Při ní má člověk nutkavý pocit najít kravatu a začít se chovat dle bontonu. Pak se ovšem zlolajná nota vynoří a začne něco pro ucho tak dokonalého, že to pro mé, laické uši snese měřítko s regulérní, plnohodnotnou kompozicí. Obrázků netřeba, ta hudba prostě mluví sama ()

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Však soudruh Kohout všechno napraví.. Nic proti tomu nemám, až na to, že začátek je zbytečně, ale opravdu zbytečně přehnaně dlouhý a ještě to, že zlá nota zněla jako ječení kočky, uměla létat, bořit mosty a kazit knihy a lidi (Sice nechápu jak, protože noty nelétají ani nemají svaly, ale budiž). (Menší zajímavost: Taky se musí přihlédnout, že pan řežisér, režiséroval Jen počkej zajíci, což se mi dost líbilo.) Hudba: Nehodila se mi prostě k tomu a nejspíš mi celý zážitek z krátkometrážního filmu zkazila.. (Jednoduše mi to prostě nesedlo/nelíbilo se mi) ()

Reklama

Reklama