Reklama

Reklama

Hemlock Grove

(seriál)
Trailer 2
Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2013–2015), 28 h 48 min (Minutáž: 45–60 min)

Předloha:

Brian McGreevy (kniha)

Hrají:

Famke Janssen, Landon Liboiron, Penelope Mitchell, Dougray Scott, Bill Skarsgård, Freya Tingley, Kaniehtiio Horn, Lorenza Izzo, Lili Taylor, Holly Deveaux (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(33)

V malém městečku Hemlock Grove v Pensylvánii, kde se skrývá to nejtemnější zlo, jsou tajemství součástí každodenního života. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (43)

Ajvngou 

všechny recenze uživatele

Na doporučení jsem potahal 1. sérku, a abych pravdu řekl, bylo to nudný a divný. Dialogy teenagerů jsou plný filozofických rádoby mouder, Slibnej rozjezd tam byl, ale pokaždý jsem měl pocit, že jsem musel přeskočit nějakou epizodu, protože jsem moc nechápal, co se tam děje, kdo co dělá a proč to dělá. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem čtyři díly. Není to žádná katastrofa, jenže tomu chybí silnější charaktery, či odvážnější hororové substance. Natahování času zbytečným kecáním se mohlo raději investovat do zvrácenějších libůstek /pravda náznaky incestního chování tam jsou, ale to je pro fajnšmekry málo :) / . Dá se souhlasit s tezí, že to je Twilight pro odrostlejší. 56%. ()

Reklama

Fanita 

všechny recenze uživatele

Ponurá atmosféra. Príbehy trochu na seba nenadväzujú. Herecké výkony neviem, či sú zlé alebo len všetci hrajú tak dobre mierne zaostalých ľudí. Za to vražedné detaily a premena na vlkolaka boli tými najstrašnejšími aké som kedy videla...Rada na záver: Tento seriál sa neodporúča sledovať pri jedle... ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Zaplaťpámbu jenom třísériový seriál, to se jen tak nevidí, čehož je ovšem v HG vícero (co se jen tak nevidí). Například že upíři jsou víceméně krvelačné mrchy. Nejsem z těch, kteří dají něčemu pětikuli jen proto, že upíři souložící s mládeží nenosí batikovaná trička a nevrhají hluboce zamilované pohledy, ale jednu chvíli jsem měl namále... V první sérii se seznamujeme s hrdiny, jakož i oni se seznamují se sebou samými a se svými schopnostmi a sklony. Zápletka je příjemně přímočará a vede z bodu A do bodu B. Největší problém je, že snaha je moc patrná – hodně střev, hodně hromobití, každou chvíli se někdo poblije a žádný záběr na zvratky si nelze odpustit. Nemilé, ale odpustitelné. Druhá série je už víc thriller, věci se komplikují, a aby bylo o čem točit, všude samý komplot. To mě moc neba, mám radši démonické potvory než intriky, ale na druhou stranu ubývá naivity. Většina postav se vyvíjí (nečekaně je největší sympaťák seriálu dr. Pryce), a to je fajn. Třetí série už je jenom prodloužením té druhé. Některé motivy se zajímavě rozehrávají, některé (např. chorobně užvaněný amant nejsilnější obludy z místní Addamsovy rodiny) méně zajímavě. Pak ale někdo zatroubil na ústup a v posledních dílech (bacha, možný SPOILER) bylo potřeba zbavit se kvapně všech postav a ukončit veškeré zápletky (KONEC SPOILERU). Ve finále moje hodnocení míří dolů, ale na druhou stranu je tam zajímavý soundtrack, pěkná nekorektnost (žádný explicitní mezirasový sex, zato sem tam incest), takže téhle cikánské variaci na True Blood pořád ještě hodím čtyřku. 3¾. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Hodně děcek bude hodnotit za málo, přeci jen jejich Upíří deníky nebo Twilight maj "hezký" namakaný polonahý herce a je tam nějaký ten romantický příběh, kdežto tady to není. Přirovnal bych to k True Blood, podobný žánr a taky pro dospělý. Samozřejmě kvalit TB to nedosahuje, ale nejedná se vůbec o špatný kousek. Možná někomu nesedne ta surovost, hl. postavy jsou "nesympatické", pořád kouří nebo popíjejí,... Je tady jedna z nejhezčích proměn ve vlkodlaka jakou jsem viděl. Příběh je slušný, ze začátku trošku roztažený, ale finále hodně povedené. Už se těším na druhou sérii. 75% ()

Galerie (172)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie začalo 13. júna v Ontariu, v malom meste Port Perry. (Greenpeacak)
  • Seriál sa od ostatných okrem iného líšil aj tým, že jednotlivé časti sa nepustili do sveta po jednom, ale všetky vypustili naraz. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama