Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

dyfur 

všechny recenze uživatele

moja zaujímavosť: Filmovanie prebiehalo v juhofrancúzskom mestečku Saint Tropez. Scény zo žandárskej stanice sa nakrúcali na Place Blanqui a zábery z nábrežia na Quai Jean Jaurès 7. Prístav, kde kotví jachta Olnico, ktorú má prenajatú američan (Giuseppe Porelle), sa nachádza v Saint Tropez a menuje Quai Suffren. Okrem iného sa natáčelo tiež v ateliéroch Riviera v Nice. (dyfur) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Kdykoli se řekne Louis de Funés je vždy zaručena skvělá zábava. A četník ze St. Tropez jen toto pravidlo potvrzuje. A pokud ho dabuje pan Filipovský je to teprve to pravé. Přijde mi jako velká škoda, že zemřel dříve než nadaboval všechny filmy L. de Funése. Třeba taková Zelňačka už má dabing jiného pána, bohužel si nepamatuju jak se jmenuje) a prostě to ení ono. I když je to jinak skvělý film. Ovšem četník a všechny jeho díly jsou plné žertu a pobavení snad pro všechny a první díl je rozhodně nejlepší. Kdyby šlo, objevilo by se tu i 7 hvězdiček :) ()

Reklama

lebowski! 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie nikdy nebyly můj šálek kafe, Louis de Funés taky není nejoblíbenější komik, ale četníci jsou klasika. Chtěl bych vidět četníky v původním znění, protože si myslím, že "Pan Dabér" Filipovský povyšuje tento film ještě o třídu výš. Chtěl sem dát 3*, ale i kvůli dabingu a prvosti v sérii musím 4*. ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Jean Girault natočil úspěšné filmy Pouic-Pouic a Faites sauter la banque, které byly vlastně víceméně první, které vsadily na Louise de Funése v hlavní roli. Spíše než pro Louise však byly výhrou právě pro Giraulta, kterému producenti svěřili tuctový scénář policejní komedie okořeněný jen prostředím Cote d'Azur. Jenže ti samí producenti Giraultovi původně nechtěli dovolit obsadit Funése potřetí. V plánu byli buď Darry Cowl (Belmondův účetní z Muže z Hongkongu) nebo Francis Blanche (otec Delonovi vyvolené v Černém tulipánovi nebo Bourvilův bratr v Zelené kobyle). Oba naštěstí odmítli a tak si Girault prosadil svou. Angažoval tedy dále dvojici Guy Grosso-Michel Modo a své oblíbence Jeana Lefébvra, Christiana Marina a Pierra Mondyho jako rotmistra Jeroma Gerbéra. Mondyho mám sice rád, ale to, že v předevečer natáčení odmítl, bylo pro sérii nakonec přínosem. Jeho nezapomenutelný náhradník Michel Galabru ovšem Saint-Tropez nesnášel a roli přijal z přátelství k Louisovi. První díl pak navždy změnil kariéru všech zúčastněných. Těm gagům, které jakoby vypadli z Funésových oblíbených němých grotesek se prostě nedá odolat. A tak když přimhouřím oči nad nudnými scénami s Genéviéve Gradovou, dávám 5*. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Společně s Vinnetoui, Angelikami a Fantomasi série mého dětství. Viděl jsem četníky více než mnohokrát a proto jsou to v této době pro mne spíše nenáviděné, než-li oblíbené. Přesto je Funes PAN herec a tento díl vrcholem této série... - Viděno 8x cca - 70% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Natáčení odstartovala scéna honu na nudisty. (Pierre)
  • Jean Girault využil pro davové scény jako statistů i některé přátele, kteří byli v Saint-Tropez na dovolené. Později velmi populární herec Patrice Laffont se ve filmu objevil v roli mladého playboye, zpěvák a herec Fernand Sardou se představil jako venkovan s traktorem. V davu lze shlédnout tváře režisérů Clauda Chabrola a Rogera Vadima, producenta Raoula Lévyho a sami sebe si zahráli i místní četníci. (mar48)
  • Četnická stanice Saint-Tropez se v šedesátých letech stala turisty nejvíce fotografovaným objektem v tomto letovisku. Za popularitu vděčí jednoznačně slavné filmové sérii. (WolfR)

Reklama

Reklama