Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Niektorý z užívateľov napísal, že sú dve skupiny. Jedna, ktorá dáva danému filmu päť hviezdičiek a druhá, ktorá film ešte nevidela. Ja to mám v opačnom garde s Funésom. Filmy, ktoré som videl opakovane v dospelosti majú dve hviezdičky a tie opakovane nevidené tri. Žandár zo Saint Tropez nie je žiadnou výnimkou bez ohľadu na umiestnenie v Top 300, údajne najlepší Funésov film, začiatok úspešnej žandárskej série a pod. Nepestujem spomienkový optimizmus a tak Funés nie je jediným postihnutým. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevím. Všichni tu z prvního dílu četnické série dělají totální kult a mě teda nikdy nijak extra nebavil. Pustil jsem si to nedávno a nic moc se na mém názoru nezměnilo. Řekl bych, že Funes má teda určitě lepší filmy a to i v rámci četnické série. Já jsem holt spíš na ty totálně ztřeštěný a ulítlý komedie a to tahle zrovna moc není. Takže nevím v čem spočívá to kouzlo. Asi je to tím, že tenhle film přivedl Louise významně na scénu a lidi si to s tímto faktem spojují. Jinak nevím v čem to tkví. Já prostě to nadšení nesdílím.40% ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Seria Cetnikov a Fantomasov patria u mna medzi najoblubenejsie komedie s Funesom a preto som si musel zopakovat neuveritelny komicky talent tohto herca, vdaka ktoremu sa bavim aj dnes. Avsak dost velku zasluhu mal hlavne dabing Františka Filipovského, bez ktoreho si Funesa neviem ani predstavit... 28.07.2010 ______ Louis de Funes - (Strážmistr Cruchot) +++ Jean Lefebvre - (Fougasse) +++ Michel Galabru - (Rotmistr Gerber) +++ Genevieve Grad - (Nicole Cruchotová) +++ Christian Marin - (Merlot) +++ Daniel Cauchy - (Richard) +++ Hudba: Raymond Lefevre +++ ()

sud 

všechny recenze uživatele

To nejlepší sice teprve mělo přijít, ale i tak je "první četník" nezapomenutelná komedie, která objevila a dala vyniknout malého, podsaditého, připlešatilého človíčka jménem Louis De Funés. Ve svých padesáti letech zazářil v roli nervního četníka Cruchota a stal se legendou. Většina jeho komedií si nachází své diváky stále, stejně tak baví pořád své věrné fanoušky. Fakt, že k zážitku přispěl také okouzlující dabing Františka Filipovského, myslím že není ani potřeba zmiňovat. 90%. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nesdílím Vaše názory s tím, že tento díl byl nejlepší. Docela mě i překvapuje, že je celkem, alespoň v mém okolí, zapomenutý a někteří lidé ho ani neznají! Já osobně jsem si musel koupit DVD, abych ho konečně viděl. Dle mého názoru děj filmu postrádá nějakou větší "akčnost", která by diváka "zvednula" ze sedačky. Jistě, můžete tvrdit a namítat, že je to přece komedie pro odlehčení, jenomže si uvědomte, že i filmy určené k zasmání, musí mít "energii". ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Při finálním zátahu na nudisty má většina nudistů opálené plavky. Žena, která jako první brzdí před Cruchotem (Louis de Funès), má kalhotky v tělové barvě. (Dvorik)
  • Šesť dobrodružstiev žandárskej brigády Saint-Tropez videlo vo francúzskych kinách viac ako 35 miliónov divákov. Prvá časť prilákala do kín takmer 8 miliónov návštevníkov. (Arsenal83)
  • V čase 01:09:18 můžeme vidět na bílé košili nalevo stojícího muže stín mikrofonu. (frolish01)

Reklama

Reklama