Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

tomeek 

všechny recenze uživatele

Podle mého nejhorší díl četníků vůbec. Začátek na vile je super, ale potom začne šílená jízda nelogických činností, spousty NAPROSTO ZBYTEČNÝCH scén a navíc tentokrát PROTIVNÁ jeptiška. Autorům už pravděpodobně docházel dech, ale tlak úspěchu a chuť po penězích nechala vzniknout toto a ještě další díly. Demontáž "atomové" bomby způsobí opětovné nasazení do funkce?? Mnoho nelogičností, trapných dialogů, opakujících se vtipů a "crazy" situace jako okopírované z Bažantů a podobných francouzských komedií. "Ajm sorry, sér." Za dva. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak tu som mal už pocit, že sa začína prvý krát v s celkom vydarenej sérii variť z vody. Tvorcovia nie sú schopní napísať poriadnu zápletku, v podstate sa jej dočkáme až v záverečnej tretine a nie je to aj tak žiadna sláva. Situáciu zachraňuje zopár vydarených gagov, ale stále sa skôr jedná o sled scénok, ktoré toho spoločného príliš nemajú. Hipisácka vsuvka nevedie nikam, chce byť iba vtipná prevlekmi žandárov. Čiže niečo podobné, ako v New Yorku. Funesove naťahované grimasy a opakované fóriky mi už pomaly začínali liezť na nervy. S odretými ušami za tri hviezdy a ani neviem, či sa mi ich chce dávať, keď nie je súčasťou deja ani Cruchotova dcéra. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Filmy o četnících mám moc ráda a i když se mi minule a předminule zdálo, ža úroveň kvality trochu klesá, tak Četník ve výslužbě to alespoň u mě zase vyvrátil, protože tenhle díl se mi líbil více, zdál se mi vtipnější a ani mi nijak nevadilo, že se jedná o film s pořadovým číslem 4. K výkonu Luise de Funése a dabingu se ani vyjadřovat nebudu, opět skvělé, bez debat. ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Po většinu času doposud nejslabší film četnické série spadl místy až do trochu primitivního crazy humoru. Často násilně spojováné scénky má obohatit jakýsi pokus o nostalgii (směrem k legendárním momentům z předchozích dílů), který je pak vedle afektovaného dojímání se šéfa u vzpomínek završen polotrapnou epizdkou s fingovanou ztrátou paměti (ne)slavného Fougasse. Dobová reflexe hippies šla poněkud mimo mne, ale aspoň jsem pochopil, kde vzal Georges Lautner jednu inspiraci do Quelques messieurs trop tranquilles se dvěma stejnými herci. Třetí hvězdička se z mé strany vynořila díky luxusní závěrečné půlhodině, v rámci níž došlo na tematicky zřejmě nejzajímavější moment celé série: uprchlá mládež zahrávající se s atomovou bombou. Boj četnické party proti mladistvým delikventům je napínavý i nesmírně zábavný (Gerberova modlitba na okně mezi mřížemi), u klíčové scény zneškodnění bomby v raketě za doprovodu nebezpečného tikotu jsem napětím ani nedutal, ale zároveň jsem pak záhy u toho díky Funèsovi a Galabruovi vybuchl smíchy. 60% ()

Milodar 

všechny recenze uživatele

U nesoudného Jeana Giraulta se již naplno projevila senilita, a to je teprve začátek (však nám ještě ukáže ve svých dalších filmech, co všechno umí považovat za srandu). Již v tomto díle však dává naplno znát, že podivnost a ulítlost je pro něj synonymem humoru. Bohužel, ruku v ruce s nebetyčnou trapností. Jdu zmlátit sousedku. Ehm, hahaha. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Napriek negatívnym recenziám mal film celkovo 4,8 milióna návštevníkov v kinách, čo je menej ako u predošlých častí, ale stále veľmi obstojný výsledok. (Arsenal83)
  • Jean Lefebvre (Fougasse) hrál v tomto díle četníka naposledy. V dalších dílech série se už neobjevil, protože většina jeho komických scén byla nakonec z filmu vystřihána. (Enšpígl)

Reklama

Reklama